Bent u op zoek naar een terras wat geen onderhoud vereist, maar wel een aangename warme uitstraling heeft? Dan is de Ardesia Marron wellicht de juiste tegel voor u.

De Ardesia Marron kenmerkt zich door zijn prachtige warme bruintinten. Hierdoor is deze tegel bijzonder geschikt voor mensen die wat extra gezelligheid aan hun tuin willen toevoegen. De kleuren van de Ardesia Marron werken zeer uitnodigend en passen daarom perfect bij de natuurtinten van uw beplanting. Naast mooi, is deze tegel ook heel veilig. De toplaag van de Ardesia Marron is namelijk voorzien van een stroef oppervlak met een hoge anti-slip waarde.

De Ardesia Marron is overal toepasbaar. Of het nu een moderne of landelijke tuin is, deze keramische terrastegel brengt overal warmte.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud:

De Ardesia Marron is gemaakt van een dubbel hardgebakken keramisch materiaal. Hierdoor heeft deze tegel geen bijzonder onderhoud nodig. Speciale reinigers zijn niet nodig. En voor een jaarlijkse schoonmaak kunt u gewoon de hogedrukreiniger pakken.

Verwerking:

De Ardesia Marron wordt 2 cm dik geleverd. Hierdoor is deze keiharde terrastegel gemakkelijk in het gestabiliseerde zand te verwerken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: