De Ash Grey, een prachtige as kleurige keramische tegel is de perfecte basis voor een stijlvolle, maar warme woning.

De zachte as grijze kleur van de gelijknamige Ash Grey is eenvoudig te combineren met veel verschillende elementen. Door de strak afgewerkte randen is deze vloer zeer strak te verwerken, wat het de uitstraling van een uniform geheel geeft. De Ash Grey is een moderne/industrieel ogende tegel die sterk op een betonvloer lijkt.

De diverse structuren in de tegel zorgen ervoor dat de overgang van tegel naar tegel bijna naadloos gaat. De Ash Grey tegel komt het beste tot z’n recht, wanneer deze in een moderne of industriële inrichting wordt verwerkt.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Door het bakproces van de tegels worden deze tegels zeer hard en ongevoelig voor het binnendringen van vloeistoffen, oliën en vetten, waardoor vlekken in de Ash Grey geen kans krijgen.

Wanneer u vragen heeft over het onderhoud van deze keramische tegel kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We denken graag met u mee.

Voor het verwerken van en strakke vloer als de Ash Grey is het belangrijk dat u de juiste vakmannen aanstelt om het werk te maken. De tegelzetters van “Van den Heuvel & Van Duuren” hebben veel ervaring en verwerken op jaarbasis duizenden meters natuursteen en keramiek. Wanneer u een offerte aanvraagt voor de Ash Grey kunt u ook een offerte ontvangen voor het verwerken van deze betonlook tegels. Zo bent u verzekerd van een goed gelegde vloer, waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Formaten:
  • 60x30x1 cm.
  • 60x60x1 cm.
  • 60x120x1 cm.
  • 80x80x1 cm.
  • 80x180x1 cm.
  • 120x120x1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: