Door de rustige uitstraling van de Basalt Grey komt iedere ruimte tot leven. Een warme uitstraling die de aandacht op de ruimte vestigt en niet op de vloer alleen.

Basalt is er in verschillende soorten en kwaliteiten. Vaak is het lastig te zien welke er wel en welke niet onderhoudsgevoelig zijn. Zo kunt u een vloer kopen waarvan u denkt dat deze niet gevoelig is, waarna u er vervolgens te laat achter komt dat deze het wel is.

De Basalt Grey is een keramische Basalt Look tegel. Met de Basalt Grey proberen we het industriële te combineren met de natuur. Zo heeft de Basalt Grey een beton look achtige structuur, maar heeft deze op een afstandje veel weg van een Basalt tegel.

De combinatie tussen de 2 stijlen geeft u de mogelijkheid om te combineren met verschillende stijlen. Zo heeft u eindeloos veel mogelijkheden. Wanneer u er niet meer uitkomt kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en adviseren u waar mogelijk.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Doordat het onderhoud van de Basalt Grey te verwaarlozen is kunt u deze keramische tegel eenvoudig reinigen. Indien u na verwerking toch nog vragen heeft over het onderhoud of het reinigen van deze basalt look, horen we het natuurlijk graag.

Zorg er bij verwerking voor dat u de tegels in de juiste verhouding mengt, zodat het een mooi geheel wordt.

Indien u wenst dat al uw zorgen uit handen worden genomen kunt u uiteraard contact met ons opnemen of vraag direct een offerte aan op deze pagina. Onze tegelzetters leggen ieder jaar duizenden vierkante meters en weten de fijne kneepjes van het vak. Zo wordt u ontzorgt en weet u zeker dat u de vloer er als een spiegel in komt te liggen.

Formaten:
  • 60x30x1 cm.
  • 60x60x1 cm.
  • 60x120x1 cm.
  • 80x80x1 cm.
  • 80x180x1 cm.
  • 120x120x1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: