De zeer stijlvolle en realistisch ogende Belgisch Hardsteen Look Grijs Geschuurd die u zelfs met echt Belgisch Hardsteen kunt combineren. Het bestaat echt.

Het produceren van een realistisch ogende natuursteen look is geen makkelijke taak, maar na veel pogingen hebben we de perfecte oplossing gevonden. Wat maakt een imitatieproduct nou echt goed?

De juiste combinatie van kleur, structuur en verdeling van de kenmerkende fossielen maken een Hardsteen Look tegel echt goed. Een tegel waar je het verschil met een echte Belgisch Hardsteen Grijs Geschuurd vrijwel niet meer ziet. Daar waren we naar op zoek. En dat hebben we gevonden.

Het uiterlijk van natuursteen met de fijne elementen van keramiek zorgen ervoor dat u geen keuze meer hoeft te maken tussen schoonheid en gemak, maar dat 1 product beide eisen vervullen. Onze Belgisch hardsteen Look Grijs Geschuurd.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Dankzij het onderhoudsloze karakter van deze Belgisch Hardsteen look hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoudsadviezen. Deze keramische tegels absorberen vrijwel niks meer, waardoor vlekken niet in het product kunnen trekken.

Echter valt of staat het hele succes van uw nieuwe vloer met de juiste tegelzetter. Om deze reden raden we u ook aan om een ervaren tegelzetter in te schakelen voor het maken van uw droomvloer.

Wij helpen u graag met één van onze tegelzetters, zodat u zeker weet dat u de juiste vakman in huis heeft en het eindresultaat naar wens is.

Heeft u bijzondere wensen? Neem dan snel contact met ons op. We denken graag met u mee en helpen u bij eventuele vraagstukken.

Formaten:
  • 60x30x1 cm.
  • 60x60x1 cm.
  • 75x75x1 cm.
  • 75x150x1 cm.
  • 150×37,5×1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: