Belgisch Hardsteen Look | Raamzaag | Keramiek | Antraciet Een mooie moderne keramische tegel met een natuurlijke uitstraling.

De Belgisch Hardsteen Raamzaag Keramiek Antraciet heeft een mooie moderne en strakke uitstraling.

De Belgische Hardsteen Raamzaag Gezaagd vinden wij één van de mooiste Belgisch hardstenen die er is. Om deze reden zijn wij bij “Van den Heuvel & Van Duuren” erg verheugd op de komst van één van de meest realistische Belgisch Hardsteen looks van dit moment.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Deze keramische tegel lijkt erg sterk op de Raamzaag Gezaagd, maar is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hier hebben we het over de Antraciet variant. De Raamzaag Antraciet heeft dankzij de goed zichtbare zaag snedes een warme, maar toch strakke en moderne uitstraling.

Onderhoud:

Doordat deze hardsteen look een keramische tegel betreft, heeft u hier praktisch gezien weinig onderhoud aan. Een keramische tegel is harder, minder vlek gevoelig en vaak meer krasbestendig dan een natuurstenen tegel. In alle opzichten levert deze tegel u meer tijd en gemak op.

Ook heeft de donkere kleur een gunstig effect op het gebruiksgemak van Belgisch Hardsteen Raamzaag Keramiek Antraciet.

Verwerking:

U kunt deze keramische tegel het beste verwerken in een flexibele lijm voor keramische tegels. Daarnaast raden we aan om de tegel met een antraciete kleur te voegen. Dit zorgt ervoor dat de vloer meer 1 geheel is.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Belgisch Hardsteen Raamzaag Keramiek Antraciet

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Belgisch Hardsteen Look | Raamzaag | Keramiek | Antraciet 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: