De Bontemps Ochers and Grey Cobblestones worden geleverd in een formaat van 15x15x5cm. Daardoor hebben deze steentjes een gezellige Bourgondische uitstraling.

De Bontemps Ochers and Grey Cobblestones zijn kleine Franse kalksteentjes van 15x15x5 cm. Deze steentjes worden gezaagd en getrommeld geleverd. Het kleine formaat van deze steentjes zorgt dan ook voor een gezellige en knusse uitstraling. Uiteraard wordt deze uitstraling ook versterkt door de getrommelde zijdes van de steentjes. De Bontemps Ochers and Grey Cobblestones worden gemaakt van een Franse kalksteen genaamd Limeyrat. Deze kalksteen staat bekend om zijn warme Bourgondische kleurtinten en wordt gewonnen in een kleine groeve genaamd Bontemps in het zuiden van Frankrijk.

Deze Bontemps Ochers and Grey Cobblestone is een ideale bestrating en is gemakkelijk door iedere stratenmaker te verwerken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Bontemps Ochers and Grey Cobblestone, 15x15x5 cm is een kalksteen. Deze steen vraagt weinig tot geen onderhoud, maar kan na verloop van tijd wel wat lichter worden. Wanneer u de Bontemps Ochers and Grey Cobblestones een keer goed wilt reinigen kunt u dit gemakkelijk doen met een zuurvrije grondreiniger.

De Bontemps Ochers and Grey Cobblestone, 15x15x5 cm kunnen zowel verwerkt worden in de specie als in het gestabiliseerde zand. De juiste keuze hierin wordt bepaald door de ondergrond. Vraag ons daarom gerust om advies.

Formaten:
  • 15x15x5 cm. Ochers and Cobblestones.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: