De Bourgondische Dallen Beige/ Provence kenmerken zich door hun rustieke beige zandkleur.

De Bourgondische Dallen Beige/ Provence zijn erg populair. Deze Bourgondische tegels hebben een uniek verouderde uitstraling en komen dan ook helemaal tot hun recht in een landelijke inrichting. De warme kleuren van de tegels in combinatie met de sterke veroudering van het materiaal brengen het échte Bourgondische gevoel bij u in huis.

De Bourgondische Dallen Beige/Provence zijn verkrijgbaar in een banenverband van 40 en 50 cm breed, met wisselende lengtes. Uiteraard is het ook mogelijk om de tegels in enkel banen van 40 cm of enkel banen van 50 cm te bestellen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

U kunt het onderhoud van de Bourgondische Dallen op verschillende manieren aanpakken. Het beste onderhoud voor deze vloer is echter gebaseerd op de locatie waar het materiaal verwerkt wordt.

We adviseren u graag over de verschillende manieren van reinigen, beschermen en onderhouden van deze prachtige beige Bourgondische dallen. Vertel ons daarom waar u de tegels gaat verwerken. Wij geven u dan een persoonlijk onderhoudsplan. Zo kunt u daarna zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

Door de aanwezige dikteverschillen in deze dallenvloer dienen de Bourgondische Dallen ”Beige / Provence” verwerkt te worden in een natuursteenmortel.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 40 en 50 x 2 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: