De Carbon Gold is een prachtige kwartsiet met een mooie grijze kleur. Doordat de Carbon Gold afgewerkt is volgens de “Leather Finish” methode, is dit een tegel met een schitterend karakter met weinig onderhoud.

De Carbon Gold is een prachtige kwartsiet die zichzelf kenmerkt door een schitterende eigenaardige ader. Deze wordt dankzij de Leather Finish afwerking prachtig benadrukt. De zwarte tegel doet in eerste instantie denken aan een donkere leisteen. De witte / groene ader die door de tegel loopt in combinatie met het leer-achtige oppervlak, laat zien dat het om een échte kwartsiet gaat.

De Carbon Gold heeft door zijn bijzondere oppervlak een modern en levendig karakter. Deze tegel is daarom perfect voor mensen die hun tuin wat extra uitstraling willen geven.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud:

Dankzij de oppervlakte bewerking is deze tegel erg gemakkelijk in het onderhoud. Hij voelt echter ook een stuk prettiger aan wanneer u er op loopt. Wanneer u deze steen goed wilt onderhouden, dan kunt u de Carbon Gold het beste 1 á 2 keer per jaar reinigen met een voedende Boenzeep. Deze zeep houdt uw natuursteen jarenlang in top conditie.

Verwerking:

De Carbon Gold wordt geleverd in een dikte van 2,5 cm en kan hierdoor gemakkelijk in het gestabiliseerde zand verwerkt worden.

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: