De Colorado Moka is een keramische terrastegel met een prachtige natuursteen look. Deze terrastegel valt direct op door zijn schitterende bruintinten.

De Colorado Moka is een bijzondere terrastegel. Deze dubbel hardgebakken leisteen look tegel heeft warme beige en bruine kleurschakeringen. Vindt u natuursteen prachtig, maar bang bent voor het onderhoud? Dan is de Colorado Moka absoluut het overwegen waard. De toplaag van deze tegel heeft immers de uitstraling van een breukruwe leisteen. Hierdoor heeft de tegel ook een bijzonder hoge anti-slip waarde.

De Colorado Moka heeft zeer warme kleurschakeringen en is perfect te combineren met alle natuurlijke kleuren in uw tuin.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud:

De Colorado Moka is een dubbel hardgebakken terrastegel en vraagt weinig tot geen onderhoud. U heeft voor deze tegels dus geen speciale reiniger nodig en ze kunnen gewoon met de hogedrukreiniger schoongespoten worden.

Verwerking:

De Colorado Moka tegels zijn 2 cm dik en keihard. U kunt deze keramische tegels dan ook gemakkelijk in het gestabiliseerde zand verwerken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: