De schitterende grijs groen kleurschakeringen van de Colorado Nero zijn perfect voor wie een natuurlijke terrastegel zoekt, zonder onderhoud.

De Colorado Nero is een prachtige leisteen look keramische terrastegel. De breukruwe structuur van deze dubbel hardgebakken tegel is één op één te vergelijken met een echte leisteen. Voor wie een natuursteen / leisteen prachtig vindt, maar geen zin heeft in het onderhoud van deze natuurlijke materialen, is de Colorado Nero een perfecte oplossing.

Deze tegels worden geleverd met een zeer ruwe anti-slip toplaag. Hierdoor is de Colorado Nero ook na een regenbui absoluut niet glad.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud:

De Colorado Nero is gemaakt uit een dubbel hardgebakken keramisch materiaal. Hierdoor vraagt deze terrastegel weinig tot geen onderhoud. Speciale reinigers zijn dan ook niet nodig om deze tegel schoon te maken. Wanneer u de tegels na de winter een keer grondig schoon wilt maken, kunt u hier gerust de hogedrukreiniger voor pakken.

Verwerking:

De Colorado Nero is 2 cm dik en wordt vervaardigd uit een keihard keramisch materiaal. Deze tegel is dan ook gemakkelijk in het gestabiliseerde zand te verwerken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: