De Coral White is een lichte en warme betonlook die de rust in uw huis bewaard.

De zachte kleur van de Coral White tegel heeft een ruimtelijk effect op uw woning. Wanneer u van lichte ruimten houdt met veel wit en lichte kleuren is de Coral White misschien de perfecte tegel. De Coral White heeft een warme kleur die in combinatie met de zeer fijn geprinte betonstructuur de perfecte tegel is wanneer u in uw huis een rustige en ruimtelijke sfeer wilt creëeren.

Men heeft vaak het idee dat betonlook tegels zeer industrieel zijn dat betonlook en elegantie niet in dezelfde zin geplaatst kunnen worden. Wanneer u de foto’s bekijkt bent u het wellicht met ons eens. De Coral White is een prachtige, elegante en warme betonlook die de finishing touch voor uw ruimte kan zijn.

De Coral White tegels zijn strak gezaagd en leverbaar in zeer grote formaten. Wanneer u een grote tegel verwerkt zult u automatisch minder voegen hebben dan wanneer u een kleine tegel verwerkt. Doordat u minder voegen heeft, zal de ruimte automatisch groter ogen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van keramiek is relatief eenvoudig. Tegenwoordig zijn de meeste keramiek soorten zo gemaakt dat ze praktisch niets meer absorberen, waardoor vlekken verleden tijd zijn. Dit is daarentegen nog lang niet bij alle keramische tegels zo.

Indien u twijfelt kunt u altijd contact met ons opnemen. We denken graag met u mee en adviseren u over de juiste manier om uw vloer te onderhouden.

De tegels kunnen het best verwerkt worden met een cementgrijze of zilvergrijze voeg, waardoor de Coral White tegels samen één harmonieus geheel vormen.

Formaten:
  • 60x30x1 cm.
  • 60x60x1 cm.
  • 60x120x1 cm.
  • 80x80x1 cm.
  • 80x180x1 cm.
  • 120x120x1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: