Deze kleine Kerkdallen zijn werkelijk schitterend verouderd. Het kleine formaat werkt heel sfeervol en brengt u ver terug in de tijd.

De Kleine Kerkdallen kenmerken zich door hun robuust verouderde karakter en kleine formaat. De dalletjes zijn namelijk maar 14×14 cm. Dit geeft de steentjes een warm, gezellig en speels karakter. De Kleine Kerkdallen zijn dan ook zeer geschikt voor verschillende doeleinden. Looppaden, stoepjes, het terras, of de hele oprit. Het kan allemaal met deze keiharde Kleine Kerkdallen.

Deze Kerkdallen zijn ook leverbaar in een grotere formaten. Uiteraard kunt u deze ook leuk combineren. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Video ThumbnailDeze kleine Kerkdallen zijn werkelijk schitterend verouderd. Het kleine formaat werkt heel sfeervol en brengt u ver terug in de tijd. De Kleine Kerkdallen kenmerken zich door hun robuust verouderde karakter en kleine formaat. De dalletjes zijn namelijk maar 14x14 cm. Dit geeft de steentjes een warm,

Onderhoud en verwerking:

De Kerkdallen zijn gemaakt van een kei harde kalksteen. Er is dan ook niet echt sprake van onderhoud. Maar wanneer u de steentjes 1-2 keer per jaar toch eens goed wilt reinigen kunt u dit het beste doen met een voedende Boenzeep. Deze zeep voedt de steen en houdt het natuursteen daarmee in een goede conditie.

De Kerkdallen zijn 3 cm dik en kunnen zowel in het gestabiliseerde zand als in de specie verwerkt worden.

Formaten:
  • 14x14x3 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: