De luxueuze uitstraling van de Marmer Look Cordoba Rain Grey doet niet onder voor een natuurstenen Cordoba.

Het Cordoba marmer bezit een zeer elegante structuur dat al sinds mensenheugenis symbool staat voor luxe en verfijndheid. De zeer herkenbare aderstructuur van het Cordoba marmer in combinatie met de warme grijze kleurtinten complimenteert deze luxe en verfijndheid nog meer.

De Marmer Look Cordoba Rain Grey heeft met deze nieuwe marmer look tegel een nieuwe standaard gezet op het gebied van keramiek. Deze bijna niet van echt te onderscheiden keramische tegel is in zeer veel verschillende formaten verkrijgbaar, zodat er voor bijna iedere toepassing wel een mogelijkheid is.

Daarnaast is het ontzettend fijn dat u, in tegenstelling tot de echte marmer, met de Marmer Look Cordoba Rain Grey een onderhoudsloze tegel aanschaft.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Doordat keramiek niks absorbeert is het ook niet gevoelig voor vlekken. Daarnaast is keramiek zo hard dat het nagenoeg ongevoelig is voor krassen. Ook heeft u in tegenstelling tot natuursteen een tegel die niet verkleurt. Zo heeft u een marmer in huis zonder het onderhoud.

Het verwerken van de Marmer Look Cordoba Rain Grey is werk voor een artiest. Zo zal hij de verschillende aderstructuren die binnen de tegels aanwezig zijn op zo’n manier moeten combineren dat het geheel niet onder doet voor een echte marmervloer, waarbij het overigens ook zeer belangrijk is dat de natuursteen verwerker goed op de structuren let van de aanliggende tegels.

Onze artiesten draaien hier hun hand niet voor om. Ze helpen u graag met het maken van het kunstwerk in uw huis.

Benieuwd naar de opties? Neem direct contact met ons op. We denken graag met u mee en hopen u snel bij ons in de showroom te zien.

Formaten:
  • 60x30x1 cm.
  • 60x60x1 cm.
  • 120x30x1 cm.
  • 60x120x1 cm.
  • 120x120x1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: