De Pristina Poco Vecchio is een prachtige Egyptische Kalksteen/Marmer met een unieke uitstraling.

De Pristina Poco Vecchio is een bijzondere vloer. De fijne structuur van deze steen heeft een rustig en warm karakter. Door de subtiele schuring is de vloer vlak, glad en mat. Deze combinatie is prachtig en heeft vooral een exclusieve uitstraling. Architecten en designers zijn dol op dit materiaal. Dit komt door de minimalistische uitstraling van dit materiaal. Daarnaast kunnen de platen ook tegen de wand verwerkt worden. Dit geeft veel extra opties in de toepassing van de Pristina Poco Vecchio.

De Pristina Poco Vecchio wordt geleverd met strak gezaagde kanten en is op zijn mooist als deze verwerkt wordt met een minimale voeg. De Pristina Poco Vecchio is goed te verwerken in veel verschillende interieur-stijlen. Een prachtige warme vloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Pristina Poco Vecchio is van zichzelf poreus. Om deze reden adviseren wij onze klanten deze vloer altijd te impregneren. Welke impregneer het beste kan worden gebruikt is afhankelijk van de ruimte waar de tegels verwerkt gaan worden.

Laat ons weten waar u deze prachtige Pristina Poco Vecchio toe wilt gaan passen en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat uw marmer / kalksteen op de juiste manier beschermd wordt.

De Pristina Anticato dient verwerkt te worden in een flexibele, zuur arme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 60x60x1,5 cm.
  • 80x80x1,5 cm.
  • Banen vrije lengte 60 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: