Een betonlook zonder de nadelige effecten van beton. De Warm Grey heeft, zoals de naam al aangeeft een fijne, huiselijke en warme betonkleur.

De Warm Grey is een licht grijze warme betonlook tegel. De warme licht grijze kleur in combinatie met de licht contrasterende kiezelsteentjes geven deze tegel echt de uitstraling van beton. In sommige tegels zijn zelfs krimpscheurtjes geprint.

De schoonheid van een betonlook tegel hangt af van de hoeveelheid verschillende prints, de kleuren van het de verschillende aanwezige materialen en het formaat. Zo komen betonlook tegels vaak beter tot hun recht met een wat groter formaat tegels. De Warm Grey is zelfs in 120×120 cm te verkrijgen. Wanneer de betonlook tegel dan ook nog met strak gezaagde rand geleverd wordt, zodat u deze met een zeer nauwe voeg kunt verwerken, valt het bijna niet meer op dat het hier een keramische tegel betreft.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Een van de nadelen van echt beton is natuurlijk de poreusheid. Bij de Warm Grey hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Omdat keramiek een absorptie heeft van niks, zal de Warm grey ook niks opnemen. Vet- en olievlekken zijn dus verleden tijd.

Graag geven we als tip mee dat de voegkleur ook erg van belang is voor keramische betonlook tegels. Zo raden we aan om de Warm Grey met een cementgrijze voeg te voegen, zodat deze het beste tot z’n recht komt.

Uiteraard zijn er veel verschillende mogelijkheden en denken we graag met u mee. Vraag ons om advies en sta versteld van onze service.

Formaten:
  • 60x30x1 cm.
  • 60x60x1 cm.
  • 60x120x1 cm.
  • 80x80x1 cm.
  • 80x180x1 cm.
  • 120x120x1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: