Prachtige Teakhouten strips of blokjes die verwerkt zijn op netjes. De netjes kunnen zeer strak op elkaar verwerkt worden, waardoor de strips als 1 geheel in elkaar vallen.

Onze Teak Wood Panels zijn nog redelijk nieuw op de markt. Speciaal voor de mensen die wel eens wat anders willen. In plaats van stenen of glazen mozaïeken zijn hier de Wood Panels. Prachtige teak houten stroken die verwerkt zijn op netjes, zodat u ze eenvoudig op een wand kunt verwerken. Deze netjes kunnen zeer strak op elkaar verwerkt worden, zodat de naden van de individuele strips perfect in elkaar overlopen.

Een houten mozaïek brengt warmte en gezelligheid in een kamer. Daarnaast is het een unieke manier van wandbekleding. Deze prachtige unieke wandbekleding is een echte eye-catcher en zal veel complimenten opleveren. Het is weer eens wat anders dan strakke witte muren of een steenmozaïek.

De Wood Panels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dat wil zeggen dat de wood panels verkrijgbaar zijn als vierkante blokjes of in stroken. Voor ieder wat wils.

Juist omdat het een compleet ander materiaal is dan natuursteen of keramiek, is het vrij gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen.

– De Wood Panels Rustic zijn de meest brede stroken. Speciaal voor een wat robuuster uiterlijk. De Wood panels Rustic zijn verkrijgbaar in de volgende maten:
– Strips 1 cm.
– Strips 2 cm.
– Strips 4 cm.

– De Wood Panels Erotic
– Vierkant (op netjes van 20×20 cm.)

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: