≡ Menu

Natuursteen Showroom Breda

Een natuursteen vloer of terras kopen is niet zomaar iets. Over het algemeen zijn dit beslissingen die u voor jaren maakt. Wij raden al onze klanten dan ook aan om voor het kopen van een natuursteen vloer of terras de natuursteen te gaan bekijken in één van de showrooms waar onze vloeren en/of terrassen te bezichtigen zijn. Op deze manier weet u precies wat u koopt en koopt u precies wat u mooi vind.

Alle showrooms beschikken over deskundige mensen die u uiteraard graag helpen met uw vragen en keuzes.

Onze showroom in Breda is waar je John, Sander of Mitchel tegen het lijf kunt lopen. Bij ons hoeft u geen afspraak te maken, en bent u altijd welkom (binnen de openingstijden).

Deze zijn van maandag tot vrijdag: 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag: 11.00 tot 16.00

Natuursteen Showroom Echt en Vianen

We snappen dat voor sommige mensen Breda wat te ver rijden kan zijn.

Is Echt of Vianen dichter bij u in de buurt dan kunt u natuurlijk ook altijd een kijkje komen nemen in de showroom van de groothandel. Echter deze showrooms zijn alleen te bezichtigen op afspraak.

Geen probleem, een afspraak is op onze website zo gemaakt. Na het invullen van het formulier kunt u direct de routebeschrijving en het aanmeldformulier downloaden. Deze neemt u mee naar de afspraak.

Kies hieronder de locatie waar u onze natuursteen zou willen bezichtigen.

Vianen

Dit is de grootste showroom waar onze natuursteen te bezichtigen is. Ruim 4000 m2 binnenshowroom en 3500 m2 showtuinen maakt het bezoek aan deze showroom tot een leuk dagje uit.

We hebben een aparte pagina gemaakt met een hoop foto’s en filmmateriaal zodat u alvast kunt zien wat U te wachten staat.

Afspraak maken in Vianen

Echt

In Echt heeft U beschikking over 1600 m2 binnenshowroom en 3000 m2 showtuin. Deze locatie is tevens het logistieke hart van onze natuursteen.

De opslagruimte van 150.000 m2 zorgt ervoor dat wanneer u een tegel heeft uitgekozen, wij deze direct uit voorraad kunnen leveren.

Afspraak maken in Echt