Marmer Tegels Van den Heuvel & Van Duuren. Specialist in Marmer Tegels.

Marmer Tegels bij Van den Heuvel & Van Duuren

Wanneer u een natuursteen vloer zoekt met een luxe en exclusieve uitstraling, dan is de kans groot dat uw oog valt op marmer tegels. Marmer tegels worden namelijk vaak gezoet geleverd. Het zoeten van de marmer zorgt voor een elegante eiglans en geeft de tegel een chique karakter.

Van den Heuvel & Van Duuren levert verschillende marmer tegels. De keuze qua kleur en structuur is groot in marmers. Om deze reden bezoeken we regelmatig de groeves in Italië, Turkije en Spanje. Zo weten we precies wat we inkopen en zijn we altijd zeker van de beste kwaliteit.

Soorten Marmer

Er zijn veel verschillende soorten marmer op de markt. En iedere dag wordt er gezocht naar nieuwe groeves met nieuwe kleuren en structuren. Toch kunnen we zeggen dat het grootste deel van de marmer tegels uit Italië, Turkije en Spanje komt. Hier is de kwaliteit van de kalksteen groeves dusdanig goed dat er marmer blokken kunnen worden gewonnen. De kleur van een marmer is afhankelijk van de ligging van de groeve en verschilt per gebied.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze best verkochte marmers:

Bianco Carrara

Bianco Carrara is een populaire marmer en wordt al eeuwen gebruikt. Deze marmer kenmerkt zich door zijn witte kleur en karakteristieke grijze aders. U kent deze marmer tegels vooral uit oude historische gebouwen. Tegenwoordig worden deze marmer tegels ook toegepast in nieuwe moderne gebouwen. Ook wordt dit marmer veel gebruikt voor maatwerk en wandtoepassingen.

Bianco Carrara is op zijn mooist in een gezoete afwerking. Het zoeten geeft de marmer tegels namelijk een mooie eiglans, waarbij alle aspecten van het marmer prachtig in beeld gebracht worden. Uiteraard vindt u deze marmer tegels ook in de showroom van Van den Heuvel & Van Duuren in Breda.

Perlato Marmer

Een andere klassieke marmer is Perlato. Deze marmer kenmerkt zich door zijn prachtige zandbeige kleur en rustige structuur. Perlato marmer wordt al jaren veel gebruikt voor vloeren en maatwerk. Van den Heuvel & Van Duuren kan dan ook (indien gewenst) vensterbanken, traptreden en andere zaken aanleveren bij uw vloer in exact hetzelfde materiaal. Dit geeft uw interieur of project een bijzonder luxe uitstraling.

Perlato wordt in de groeve opgedeeld in 2 soorten. Namelijk de Perlato type B en de Perlato type C. De type B is de donkere variant en de type C is de lichtere variant. De juiste keuze tussen deze 2 is enkel een kwestie van smaak. Van den Heuvel & Van Duuren levert de Perlato marmer met een gezoete afwerking. Dit geeft de marmer tegels een mooie glans. Daarnaast wordt de structuur van de natuursteen hierdoor mooi in beeld gebracht.

Cordoba Rain Grey Marmer

De Cordoba Rain Grey is een nieuwere marmer op de markt. Deze marmer kenmerkt zich door zijn prachtige paars / grijze kleur en schitterende aderspel. Hoewel de Cordoba Rain Grey marmer van vroeger uit niet te zien is in oude panden en gebouwen, heeft deze marmer toch een bijzonder klassiek / modern karakter.

Onze Cordoba Rain Grey marmer tegels worden gezoet geleverd. Door het zoeten krijgen de tegels een mooie eiglans en worden de aders mooi in beeld gebracht. Van den Heuvel & Van Duuren biedt naast marmer tegels ook maatwerk aan in dit materiaal. Combinaties van bijvoorbeeld vloer, wand, vensterbanken en traptreden zijn dus geen enkel probleem.

Andere Vloeren uit de Marmer Top Selectie

Van den Heuvel & Van Duuren heeft een prachtig aanbod marmer vloer- en wandtegels. Al deze materialen worden door ons geselecteerd op kleur en kwaliteit. In veel gevallen halen we de materialen zelf rechtstreeks uit de groeves. Op deze manier weten we zeker dat we altijd het beste materiaal inkopen.

Van den Heuvel & Van Duuren heeft een mooi uitgebalanceerd assortiment marmer waar iedereen wat moois in kan vinden.

Op zoek naar een marmer vloer en / of wandtegel...?

Marmer tegels in het gebruik

Marmer kan het beste beschermd worden met een impregneer. Een impregneer zorgt ervoor dat vuil minder snel in de marmer tegels trekt. Hierdoor is de vloer een stuk gemakkelijker in het onderhoud.

Wanneer de vloer geïmpregneerd is, kan de vloer wekelijks gedweild worden met een voedende natuursteen zeep.

Marmer tegels verwerken

Marmer tegels verwerken is een specialisme. Deze tegels zijn namelijk vaak strak gezaagd en gezoet. Hierdoor is het vlak verwerken van dit materiaal cruciaal voor het eindresultaat. Ons advies is dan ook altijd om de marmer tegels te laten verwerken door onze specialisten van het TegelzettersGilde. Ons tegelzettersbedrijf verwerkt van vader op zoon al meer dan 150 jaar natuursteen en staat garant voor absoluut vakwerk! Bekijk gerust onze portfolio pagina om te zien welke prachtige projecten wij al gemaakt hebben.

DEZE KLANTEN KOZEN AL EERDER VOOR MARMER TEGELS
BIJ VAN DEN HEUVEL & VAN DUUREN

 

Klantportfolio's

Fam. de Boer

 

De Fam. de Boer zocht voor de beneden verdieping een marmeren vloer in een lichte kleur. Het is de Bianco Carra geworden.

de Boer Bianco Carrara-5

Fam. Dierick

 

De heer Dierick was op zoek naar een mooie, warme en klassieke marmeren tegel voor een nieuw kantoorpand. Het werd de Cordoba Rain Grey.

Cordoba Rain Grey Gezoete Marmervloer

Fam. Mijnsbergen

 

Om het karakter van het pand te versterken, zocht Mevr. Mijnsbergen naar geschikte tegels. Het werden de marmeren Bianco Carrara tegels.

Bianco Carrara 3