Voor badkamer – Wellness en Zwembaden

Van Den Heuvel & Van Duuren – Glasmozaïek

Glasmozaïek is er in ontelbaar veel varianten. Het is dan ook niet moeilijk om een groot assortiment samen te stellen van dit materiaal. Dat is ook niet waar Van De Heuvel & Van Duuren de focus op heeft liggen.

Wij willen enkel de mooiste glasmozaïek in ons assortiment.

Wij willen maatwerk kunnen leveren.

En we willen de beste kwaliteit glasmozaïek leveren.

Ons assortiment

Om u een goed beeld te geven van ons assortiment, hebben we onze glasmozaïek opgedeeld in verschillende categorieën. Deze categorieën kenmerken zich vaak door kleuren en afwerkingen. Zo zijn er effen mozaïeken, gemêleerde mozaïeken en mozaïeken waarbij er wordt gespeeld met kleuren van donker naar licht.

Ook zijn er afwerkingen die in het bijzonder geschikt zijn voor vloeren in natte ruimtes. Deze Glasmozaïek wordt voorzien van een anti-slip laag. Dit kan bijzonder handig zijn wanneer de mozaïek wordt geplaatst op vloeren in douches, rond zwembaden of bij wellness toepassingen. De anti-slip afwerking is nauwelijks te zien maar heeft een grote impact op de veiligheid.

Naast ons standaard aanbod hieronder zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk. Denk hierbij aan fotoprint mozaïek of aan afbeeldingen die wij in uw mozaîek aan kunnen laten brengen door met kleuren te spelen.

De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Premium Line

De premium Line bestaat uit stijlvolle en glanzende glasmozaïek. Deze premium Line is bedoeld voor mensen die een glasmozaïek zoeken die iets toevoegt. Exclusiviteit, onderscheid en een perfecte afwerking. Dat is wat u kunt verwachten van deze prachtige serie aan mozaïeken.

De premium Line bestaat uit de volgende series:

Zen (Natuursteen Look)

Zen staat voor rustgevende glasmozaïek met een natuurlijke uitstraling. Van Bianco Carrara marmer, tot eikenhout structuren, je vind het allemaal terug in de collectie Zen.

Iris (Geolied)

Iris is een collectie glasmozaïek gebaseerd op prachtige kleuren met een koraal of olieachtige glans. De kleuren binnen deze collectie zijn zeer geschikt voor toepassingen in zwembaden of wellness.

Cocktail (Gemixt)

De Cocktail serie kenmerkt zich door zijn mooie kleurenmixen en verschillende oppervlaktes. Glans en mat wisselen elkaar af in deze glasmozaïek. Ook wordt er gebruikt gemaakt van goud, staal en parelmoer tinten. Een speelse glasmozaïek die het verschil maakt.

Topping (Geprint)

De Topping is een unieke collectie glasmozaïek die kenmerkt door mooie kleurenvariaties en enkele 3D prints in de mozaïek. De 3D prints geven uw mozaïek een speelse uitstraling en maken iedere wand of vloer een ware beleving.

Metal (Metallic)

De Metal collectie staat garant voor een prachtige glanzende glasmozaïek. De metallicachtige glans binnen deze collectie zorgt voor een absoluut WoW effect. Deze glasmozaïeken hebben veelal egale kleuren waardoor het geheel, ondanks de glans, toch rustig blijft ogen.

Vulcano (Reliëf)

De Vulcano collectie kenmerkt zich door zijn subtiele kleuren en olieachtige structuren. In deze collectie wordt gespeeld met lichte en donkere kleuraspecten. Zo krijgt u een exclusieve maar rustige uitstraling. De Vulcano serie kent veel kleuren, dus er is altijd een passende kleur om een combinatie te maken met andere materialen.

Space (Gespoten)

Space is een bijzondere serie mozaïeken met een schitterende uitstraling. Deze collectie kenmerkt zich door zijn metallic toplaag. In de afwerking van deze glasmozaïek ziet u direct dat deze glasmozaïek het verschil kan maken. De Space collectie is ook zeer mooi in een custom made mix als decoratie.

Fosfo (Glow in the Dark)

Als het echt bijzonder moet zijn, hebben we de ultieme glasmozaïek voor u. Deze Fosfo collectie neemt overdag licht op en geeft dit licht in de avond/ nacht af wanneer het donker wordt. Deze mozaïek wordt ook veel gebruikt in een mix met andere kleuren en afwerking als extra eyecatcher.

Classic Collectie

Een andere categorie die erg populair is de Classic Collection. Deze serie bestaat uit een enorm aantal egale kleurtinten die op verschillende wijzen toegepast worden.

De Classic Collection wordt opgedeeld in 3 serie’s.

Lisa (Egaal)

De Lisa serie bestaat uit 28 egale gekleurde glasmozaïeken. Deze mozaïeken zijn zeer geschikt voor wanden die waterbestendig moeten zijn, zonder dat ze te veel opvallen. Alle kleuren van deze serie kunnen ook geleverd worden in een “custom made“ mix.

Gemma (Reflecterend)

De Gemma serie bestaat uit 12 egale gekleurde glasmozaïeken. Deze mozaïeken zijn zeer geschikt voor wanden die waterbestendig moeten zijn, zonder dat ze te veel opvallen. Alle kleuren van deze serie kunnen ook geleverd worden in een “natuurgetrouwe kleurtinten“.

Niebla (Genuanceerd)

De Niebla serie bestaat eveneens uit redelijk egale kleuren. Maar deze kleuren zijn wat meer gemêleerd. Hierdoor heeft deze mozaïek een wat zachtere uitstraling. Met de Niebla serie kunt u mooie accenten aanbrengen in uw tegelwerk zonder dat de mozaïek te aanwezig is.

Mix

De naam zegt het al. In de Mix serie worden alle kleuren in uit de Classic Collection gemixt. Dit geeft een speels karakter. De gemixte mozaïek is perfect als eye-catcher of als speelse bekleding in zwembaden

Fading Out (Verloop)

De Fading Out serie is een te gekke mozaïek serie waarbij een speelse mix wordt gemaakt die van Donker (onder) naar licht (boven) loopt over verschillende tegels. Dit geeft een zeer bijzondere uitstraling, zowel op een badkamerwand als in bijv. een zwembad.