terrastegels

TOP SELECTIE

 

Onze Terrastegels voor Buiten

Sinds begin 2018 heeft Van den Heuvel & Van Duuren een prachtige showtuin waar diverse van onze vloeren te bezichtigen zijn.

 

We kopen direct in bij de groeve wat betekent dat je het mooiste materiaal krijgt en bij ons afwerkingen kunt vinden die je nergens anders ziet.

Noires Bourgogne

 

De Noires Bourgogne wordt met de hand verouderd en kenmerkt zich door zijn robuuste en stoere uitstraling.

Noires Bourgogne in buitenverblijf

Belgisch Hardsteen Manueel verouderd, lichte schuring (Outdoor)

 

De Belgische Hardsteen Manueel verouderd, lichte Schuring is een rustieke hardsteen die uw terras een prachtige landelijke uitstraling geeft.

Belgisch Hardsteen Tegels Manueel verouderd, lichte schuring Terrastegels

Vietnamese Hardsteen Anticato

 

De Vietnamese Hardsteen Anticato is een prachtige verouderde hardsteen. Hij is naast mooi ook erg praktisch.

Vietnamese Hardsteen Anticato

Terrastegels en Buitenvloeren

Verschillende soorten, maten en afmetingen
verkrijgbaar bij Van den Heuvel & Van Duuren

Van den Heuvel & Van Duuren levert naast binnenvloeren ook natuurstenen en keramische terrastegels.

In onze showtuin in Breda vindt u dan ook een ruim assortiment natuurstenen en keramische terrastegels. Deze materialen worden uiteraard zorgvuldig door ons gekozen op variantie en kwaliteit.

Natuursteen Terrastegels

Als u op zoek gaat naar natuursteen terrastegels dan is een bezoek aan Van den Heuvel & Van Duuren zeker een aanrader. In onze showtuin vindt u ruim 500m² natuursteen terrastegels, allemaal keurig verwerkt in verschillende terrassen. Dit geeft een perfect beeld op de materialen. Daarnaast ziet u direct de kwaliteit van onze huishovenier BoyTuinen. Want uiteraard kunnen wij ook de aanleg van uw gehele tuin en terras verzorgen. Zo heeft u direct alles in één keer geregeld.

Ons assortiment natuurstenen terrastegels bestaat uit:

Belgisch Hardsteen Terrastegels

Belgisch Hardsteen is een prachtig en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Niet voor niets wordt dit materiaal al eeuwen gebruikt als extra aankleding voor oude gebouwen en bijv. kerken.

Ook als terrastegel is Belgisch hardsteen een schitterende keuze. Zeker wanneer de stenen een natuurlijke of licht geschuurde afwerking hebben, is Belgisch hardsteen een product dat weinig tot geen onderhoud vraagt.

Leisteen Terrastegels

Een andere veel gebruikte steensoort voor terrastegels is leisteen. Dit materiaal kenmerkt zich vaak door zijn natuurlijke uitstraling. Leisteen terrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. En ook leisteen kenmerkt zich door zijn gemakkelijke onderhoud.

Leisteen tegels zijn over het algemeen niet helemaal gelijk en hebben de neiging te schotelen. Hierdoor is een geheel vlak terras haast niet haalbaar. Dit is inherent aan het materiaal en ook helemaal niet storend. Het versterkt de natuurlijke uitstraling van het product.

Kalksteen Terrastegels

Onder kalksteen terrastegels verstaan we onze Bourgondische Dallen, Kerkdallen en Franse kalksteen terrastegels. Dit zijn veelal terrastegels met een rustiek en / of verouderd karakter. Deze terrastegels passen dan ook het beste in een authentieke en / of landelijke setting.

Door de vaak verouderde uitstraling van deze terrastegels kunnen we zeggen dat de kalksteen terrastegels weinig tot geen onderhoud vragen. Mocht er hier of daar een krasje ontstaan, dan zal dit het karakter van de tegel alleen maar versterken.

Keramische Terrastegels

Ons assortiment keramische terrastegels is in het bijzonder geselecteerd op keramische materialen die niet of nauwelijks te onderscheiden zijn van echte natuursteen.

Zo kunt u onderhoudsvrij genieten van uw terras, zonder concessies te doen aan de natuurlijke uitstraling van uw tuin.

Bezoek onze showtuin en kom uzelf overtuigen van de beste keramische “natuursteen look” terrastegels op de markt.

Terrastegels verwerken

Wij adviseren uiteraard altijd om gebruik te maken van onze vaste leggers. Onze specialisten hebben namelijk veel ervaring en kennis, wat er voor zorgt dat uw terras er altijd als een 10 in ligt.

Mocht u toch zelf aan de slag willen, dan is het goed om te weten dat al onze terrastegels verwerkt kunnen worden in het gestabiliseerde zand, specie of (natuursteen) lijm.

Terrastegels voegen

Ook het kiezen van de juiste voegmortel is een belangrijk element voor het eindresultaat. Sommige terrastegels kunnen gevoegd worden met een voegmortel op basis van cement. Andere terrastegels hebben een waterdoorlatende voeg nodig.

Per steensoort verschilt de juiste keuze qua verwerking. Als u hier vragen over heeft, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.