De Mustang is een schitterende Braziliaanse leisteen met een diepe antraciet kleur. Deze terrastegels worden strak gezaagd geleverd, met een breukruw oppervlak.

Deze zwarte Braziliaanse leisteen is zowel binnen als buiten erg populair. Dat komt in eerste instantie door zijn prachtige uitstraling. De Mustang staat bekend om zijn mooie antraciet kleurige oppervlak, met daarin grijs / groene vlammen. Dit zogenaamde breukruwe oppervlak is mat en daardoor erg gemakkelijk in het onderhoud. Doordat deze stenen zowel voor binnen als voor buiten geleverd worden, hebben mensen de keuze om hun binnenvloer door te laten lopen op hun terras. Voor veel mensen is dit tegenwoordig een belangrijk criterium tijdens het kiezen van hun vloeren en terrassen. Uiteraard zijn de terrastegels wel wat dikker dan de binnenvloeren.

Van den Heuvel & Van Duuren heeft een directe samenwerking met de Braziliaanse leisteen groeve. Wanneer u dus bijzondere wensen heeft, is maatwerk geen enkel probleem. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Mustang leisteen is één van de meest praktische natuursteen terrastegels. Vuil vindt weinig hechting op deze steen en kleine krasjes zijn vaak na een regenbui verdwenen. Wanneer u uw terras 1 á 2 keer per jaar onderhoud met een voedende Boenzeep, is dit voldoende onderhoud om jarenlang te genieten van deze prachtige leisteen.

De Mustang kan het beste worden verwerkt in het gestabiliseerde zand. Dit houdt in dat u wat trasscement toevoegt aan uw zand voor extra stabilisatie.

Formaten:
  • 40x40x2,5 cm.
  • 50x50x2,5 cm.
  • 60x60x2,5 cm.
  • 80x80x2,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: