Meer dan 1000m² natuursteen vloeren en terrassen!

Natuursteen Showroom Breda

Door de nieuwe maatregelen rondom COVID-19 zijn onze showroom en showtuin gesloten t/m 19 januari.

Een natuursteen vloer of terras kopen is niet zomaar iets. Over het algemeen zijn dit beslissingen die u voor jaren maakt. Wij raden al onze klanten dan ook aan om voor het kopen van een natuursteen vloer of terras onze showroom in Breda te bezoeken. In onze showroom vindt u ruim 500m² vloervlakken waarop u ons assortiment kunt zien, belopen en voelen. Daarnaast kunnen wij u hier voorzien van een passend advies.

Onze Showtuin

Speciaal voor ons outdoor assortiment is er direct naast onze showroom ruim 500m² showtuin aangelegd. Hier vindt u dus een ruime hoeveelheid voorbeeld terrassen en andere outdoor producten. Perfect om inspiratie op te doen, of om een terrastegel te vinden die bij uw binnenvloer past.

Bij “Van den Heuvel & Van Duuren” beschikken we over vakkundige mensen die u uiteraard graag helpen met het maken van de juiste keuzes.

Meer dan 1000m² natuursteen vloeren en terrassen! Natuursteen Showroom Breda Door de nieuwe maatregelen rondom COVID-19 zijn onze showroom en showtuin gesloten t/m 19 januari. Een natuursteen vloer of terras kopen is niet zomaar iets. Over het algemeen zijn dit beslissingen die u voor jaren maakt. W

U kunt onze showroom bezoeken op het volgende adres:
Terheijdenseweg 469
(voor navigatie: Hazepad 17)
4825 BK Breda

Tip! U hoeft bij ons geen afspraak te maken, maar vooral in het weekend kan het erg druk zijn. Wanneer u graag een tijd met ons af wilt spreken, plannen we graag een medewerker vrij voor uw afspraak.

Fotoimpressie VDH&VD Breda