Meer dan 1000m² natuursteen vloeren en terrassen!

Natuursteen Showroom Breda

Wilt u zeker zijn van directe toegang en hulp van één van onze specialisten?

Dan is het raadzaam om uw afspraak te plannen. U weet dan zeker dat u direct geholpen kan worden. Een afspraak kunt u gemakkelijk plannen onderaan deze pagina.

Wij kijken uit naar uw bezoek!

Een natuursteen vloer of terras kopen is niet zomaar iets. Over het algemeen zijn dit beslissingen die u voor jaren maakt. Wij raden al onze klanten dan ook aan om voor het kopen van een natuursteen vloer of terras onze showroom in Breda te bezoeken. In onze showroom vindt u ruim 500m² vloervlakken waarop u ons assortiment kunt zien, belopen en voelen. Daarnaast kunnen wij u hier voorzien van een passend advies.

Onze Showtuin

Speciaal voor ons outdoor assortiment is er direct naast onze showroom ruim 500m² showtuin aangelegd. Hier vindt u dus een ruime hoeveelheid voorbeeld terrassen en andere outdoor producten. Perfect om inspiratie op te doen, of om een terrastegel te vinden die bij uw binnenvloer past.

Bij “Van den Heuvel & Van Duuren” beschikken we over vakkundige mensen die u uiteraard graag helpen met het maken van de juiste keuzes.

U kunt onze showroom bezoeken op het volgende adres:
Terheijdenseweg 469
(voor navigatie: Hazepad 17)
4825 BK Breda

Plan uw bezoek aan Van Den Heuvel & Van Duuren.

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Geef ons aan welke dag en tijd u het beste uitkomt. Dan zorgen wij ervoor dat u direct geholpen wordt door één van onze specialisten.

Plan hieronder direct uw afspraak.

Fotoimpressie VDH&VD Breda