Meer dan 1000m² natuursteen vloeren en terrassen!

Natuursteen Showroom Breda

Goed nieuws! U kunt weer langskomen.

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen mogen wij vanaf 3 maart weer bezoekers in onze showroom ontvangen. U bent dus weer van harte welkom!

Weliswaar kan een showroombezoek enkel op afspraak en zijn er een aantal richtlijnen en voorwaarden waaraan wij ons dienen te houden. Deze lichten wij hieronder graag toe.

Voorwaarden bezoek showroom en showtuin

Vanaf 3 maart kunt u onze showroom en showtuin op afspraak bezoeken.

Om iedereen een veilig en prettig bezoek te garanderen werken wij met een aantal voorwaarden:

– Per bezoek bent u maximaal met 2 personen welkom. Kinderen vanaf 12 jaar tellen helaas ook als klant en mogen dus niet met 2 ouders mee naar binnen.

– Er dient vooraf een afspraak gemaakt te worden.
(Let op! De wachttijden lopen op dit moment al behoorlijk op)

– Daarnaast gelden natuurlijk ook de algemene regels van het RIVM, draag dus een mondkapje en houd afstand.

Wij kijken uit naar uw bezoek!

Een natuursteen vloer of terras kopen is niet zomaar iets. Over het algemeen zijn dit beslissingen die u voor jaren maakt. Wij raden al onze klanten dan ook aan om voor het kopen van een natuursteen vloer of terras onze showroom in Breda te bezoeken. In onze showroom vindt u ruim 500m² vloervlakken waarop u ons assortiment kunt zien, belopen en voelen. Daarnaast kunnen wij u hier voorzien van een passend advies.

Onze Showtuin

Speciaal voor ons outdoor assortiment is er direct naast onze showroom ruim 500m² showtuin aangelegd. Hier vindt u dus een ruime hoeveelheid voorbeeld terrassen en andere outdoor producten. Perfect om inspiratie op te doen, of om een terrastegel te vinden die bij uw binnenvloer past.

Bij “Van den Heuvel & Van Duuren” beschikken we over vakkundige mensen die u uiteraard graag helpen met het maken van de juiste keuzes.

U kunt onze showroom bezoeken op het volgende adres:
Terheijdenseweg 469
(voor navigatie: Hazepad 17)
4825 BK Breda

Let Op! Op dit moment mogen wij enkel op afspraak werken.

Wilt u een bezoek brengen aan onze showroom? Wij plannen graag een dag en tijd met u in om uw droomvloer of terras te vinden.

Plan hieronder direct uw afspraak.

Fotoimpressie VDH&VD Breda