ArdaJoint Natura

ArdaJoint Natura is een cementgebonden voegmortel die door speciale additieven perfect hecht aan natuursteen en uw natuursteen niet aantast. Daarnaast is de ArdaJoint Natura zeer slijtvast en heeft ArdaJoint Natura een zeer lage wateropname. Mede hierdoor is de ArdaJoint Natura zowel binnen als buiten toepasbaar. Ook is de ArdaJoint Natura het perfecte voegsel voor in natte ruimtes als toilet en badkamer.

Werken met ArdaJoint Natura

ArdaJoint Natura is zeer vriendelijk in het gebruik. Door de samenstelling van de ArdaJoint Natura is de voegmortel gemakkelijk te verwerken.

1. U kunt gemakkelijk de ArdaJoint Natura met een voegbord in de voegen wrijven.

2. Zodra het voegsel dof kleurt, is de ArdaJoint Natura droog genoeg om af te sponzen (Tip: raak een voeg aan met uw vingertop. Als er geen voegsel aan uw vinger blijft hangen, kunt u gaan sponzen). Wrijf uw spons altijd diagonaal over de voegen om de voeg mooi vol af te werken.

3. Laat de voegen 24 uur drogen en wrijf vervolgens met een schone doek de (eventuele) cementsluier van de vloer.

ArdaJoint Natura erg kleurvast. Zowel de grijze als de donkergrijze variant blijven door de tijd mooi op kleur.

ArdaJoint Natura werkt het beste samen met de lijm of natuursteenmortel uit ons assortiment. Hier vindt u nog meer Ardal producten die allemaal speciaal geselecteerd zijn voor het verwerken van natuursteen.