Deze Ardeche Vieux Gris split wordt exclusief geleverd door Van den Heuvel & Van Duuren en kleurt prachtig bij de gelijknamige terrastegels.

Deze Split is een lust voor het oog. Deze grove split heeft namelijk een prachtige antraciet kleur. De Ardeche Vieux Gris Split wordt gemaakt van gemalen leisteen. Dit zorgt voor een bijzondere en mooie structuur van de split. Deze split laat zich gemakkelijk combineren met andere kleuren en is dan ook ideaal als aankleding rondom planten of voor looppaden.

De Ardeche Vieux Gris Split is ook bijzonder geschikt als chique oplossing voor de oprit.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Ardeche Vieux Gris Split zelf behoeft geen onderhoud. Wel kan er na verloop van tijd wat onkruid tussen de leisteen split gaan groeien. Dit is gemakkelijk te voorkomen door het oppervlak af en toe eens te bespuiten met een onkruidverdelger.

De Ardeche Vieux Gris Split kan het beste geplaatst worden op een grind / splitplaat. Dit is een plaat met een zogenaamde honingraad. Door de leisteen split op deze platen te strooien blijft hij namelijk beter op zijn plaats liggen en zakt u tijdens het lopen minder ver weg in de split. Ook zit er aan de onderzijdes een vezeldoek verwerkt die onkruid tegenhoudt.

Formaten:
  • Leverbaar per kist á 500kg.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: