De Ardesia Nero is een strakke keramische terrastegel met een modern karakter. De natuursteen look afwerking van deze tegel heeft veel weg van een donkergrijze kwartsiet.

De Ardesia Nero herkent u direct aan zijn moderne uitstraling. De tegel heeft bijvoorbeeld een strak oppervlak. Dat oppervlak, in combinatie met de stoere Antraciet kleurschakeringen geven deze keramische terrastegel een unieke uitstraling. Ondanks het relatief gladde oppervlak van deze Ardesia Nero heeft de toplaag van de steen een zeer hoge anti-slip waarde. Daardoor is deze terrastegel ook na een flinke regenbui nog prima te belopen.

De Ardesia Nero is zeer geschikt voor moderne tuinen, waarin weinig onderhoud een belangrijk aandachtspunt is.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud:

De Ardesia Nero is gemaakt van een dubbel hardgebakken keramisch materiaal. Daardoor vraagt deze keramische terrastegel eigenlijk geen onderhoud. Speciale reinigers zijn dus niet nodig. Wanneer u uw terras eens flink wilt reinigen, kunt u gewoon de hogedrukreiniger gebruiken.

Verwerking:

De Ardesia Nero is 2 cm dik en keihard. Daardoor kunt u deze keramische terrastegel gemakkelijk in het gestabiliseerde zand verwerken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: