Prachtige zandkleurige rustieke Bourgondische dallen.

Bourgondische Dallen | Beige Provence

De Bourgondische Dallen Beige/ Provence kenmerken zich door hun rustieke beige zandkleur.

De Bourgondische Dallen Beige/ Provence zijn momenteel erg populair. Deze Bourgondische tegels hebben dan ook een uniek verouderde uitstraling en komen helemaal tot hun recht in een landelijke inrichting. De warme kleuren van de tegels in combinatie met de sterke veroudering van het materiaal brengen het échte Bourgondische gevoel bij u in huis.

De Bourgondische Dallen Beige/Provence zijn verkrijgbaar in een banenverband van 40 en 50 cm breed, met wisselende lengtes. Uiteraard is het ook mogelijk om de tegels in enkel banen van 40 cm of enkel banen van 50 cm te bestellen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

U kunt het onderhoud van de Bourgondische Dallen op verschillende manieren aanpakken. Uiteraard is het beste onderhoud voor deze vloer gebaseerd op de locatie waar het materiaal verwerkt wordt.

We adviseren u graag over de verschillende manieren van reinigen, beschermen en onderhouden van deze prachtige beige Bourgondische dallen. Laat ons daarom weten waar u de tegels wilt verwerken. Wij stellen vervolgens een persoonlijk onderhoudsplan voor u op.

De Bourgondische Dallen worden geleverd met verschillende diktes. Wij adviseren daarom een speciale natuursteenmortel te gebruiken, want deze vangt de dikteverschillen op.

Formaten:

  • Banen vrije lengte 40 & 50 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
bourgondische-dallen-beige-provence

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Bourgondische Dallen | Beige Provence 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: