De Belgisch Hardsteen Donker Gezoet staat door de jaren symbool voor authenticiteit, klasse en smaak.

Als het gaat over stijl en kwaliteit, dan is de Belgisch Hardsteen Donker Gezoet natuurlijk één van de bekendste en meest authentieke vloeren die er zijn. De donker gezoete Belgisch hardsteen wordt dan ook al sinds mensenheugenis gebruikt in en aan de mooiste gebouwen. In de 17e eeuw werden veel verschillende plaatsen en gebouwen in Amsterdam royaal bekleed met het prachtige hardsteen. Dat ging van trappen tot stoepranden tot complete kerkzalen. Vandaar ook de respectabele reputatie van deze steen.

Het donker gezoete oppervlak van deze Belgisch hardsteen zorgt ervoor dat deze natuursteen zowel in een authentiek, als modern interieur perfect tot zijn recht komt.
Naarmate de vloer meer gebruikt wordt, wordt deze naar de mening van veel personen alleen nog maar mooier. De vloer gaat dan als het ware leven.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Belgisch Hardsteen Donker Gezoet staat door de jaren symbool voor authenticiteit, klasse en smaak. Als het gaat over stijl en kwaliteit, dan is de Belgisch Hardsteen Donker Gezoet natuurlijk één van de bekendste en meest authentieke vloeren die er zijn. De donker gezoete Belgisch hardsteen wordt

Onderhoud en verwerking:

De Belgisch Hardsteen Donker Gezoet is op verschillende manieren te reinigen, impregneren en onderhouden. Welke producten u het beste kunt gebruiken is afhankelijk van de ruimte waarin u de Belgisch Hardsteen Donker Gezoet gaat verwerken.

Laat ons daarom weten waar u de tegels wilt verwerken. Wij kunnen u dan een persoonlijk advies geven.

De Belgisch Hardsteen Donker Gezoet is een kalksteen. Deze natuursteen kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Daarnaast kunt u de steen het beste voegen met een natuursteen vriendelijke voegmortel.

U kunt deze tegels ook buiten verwerken. Houd er wel rekening mee dat de Belgisch Hardsteen Donker Gezoet buiten verkleurt / vergrijst. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor buiten. Wij hebben verschillende materialen in ons buitenassortiment die perfect aansluiten bij deze tegel.

Formaten:
  • 30 x 30 x 1,5 cm
  • 40 x 40 x 1,5 cm
  • 50 x 50 x 1,5 cm
  • 60 x 60 x 1,5 cm
  • 80 x 80 x 1,5 cm
  • 100 x 100 x 1,5 cm

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: