Een prachtige Belgisch hardsteen look met natuurgetrouwe kenmerken.

Belgisch Hardsteen Look | Raamzaag Gezaagd Donker | Keramiek

belgisch-hardsteen-look-raamzaag-gezaagd-donker-zwembad-3

De Belgisch Hardsteen Look Raamzaag Gezaagd Donker is geïnspireerd op de echte Belgisch hardsteen. De afwerking die we terugzien in deze tegel noemen we bij de echte Belgisch hardsteen Raamzaag Gezaagd. Een afwerking waarbij de ontginningslijnen van de zaag in het zicht blijven voor een stoer en industrieel karakter. Deze tegels worden gebakken vervaardigd met de nieuwste machines en technologieën. Zo wordt er gebruik gemaakt van een 3D techniek waardoor u zelfs de fossielen van de echte Belgisch hardsteen terugziet in deze prachtige terrastegel.

De Belgisch Hardsteen Look Raamzaag Gezaagd Donker is een full body keramiek. Dit wil zeggen dat de tegel de hoogst haalbare slijtvastheid heeft, geen vuil en vet opneemt en ongevoelig is voor verkleuring. Een
ideale terrastegel met een natuurgetrouwe uitstraling.

Onderhoud en verwerking:

De Belgisch Hardsteen Look Raamzaag Gezaagd Donker is een full body keramiek. Wanneer u deze tegels aan het begin van het seizoen een keer reinigt met een simpele keramiekreiniger is dit voldoende om deze tegel jarenlang in perfecte staat te houden.

Wanneer u de Belgisch Hardsteen Look Raamzaag Gezaagd Donker gaat verwerken zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u de tegels verlijmen op een betonplaat. Maar wanneer u geen beton heeft liggen, dan kunt u deze tegels ook prima plaatsen in het gestabiliseerde zand of in de Terrasgranulaat. Afhankelijk van de verwerkingswijze kunt u kiezen uit een waterdoorlatende flexibele voeg, of een harde cementgebonden voeg. Wanneer u hier vragen over heeft, geven wij u graag een passend advies.

Formaten:

  • 60 x 60 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Terrassen, Zwembaden, Zwembadranden, Overkapping

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

belgisch-hardsteen-look-raamzaag-gezaagd-donker-zwembad-3

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Belgisch Hardsteen Look | Raamzaag Gezaagd Donker | Keramiek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: