Bianco Carrara Onderhoud

Bianco Carrara marmer is een fijn materiaal. Wanneer deze marmer op de juiste manier behandeld wordt is Bianco Carrara dan ook een zeer duurzame steensoort. Hieronder vindt u wat handige informatie m.b.t. het onderhoud van Bianco Carrara:

Bianco Carrara Reinigen

Wanneer u uw Bianco Carrara eens grondig wilt reinigen, of wilt ontdoen van een cementsluier, kunt u het beste een zuurvrije grondreiniger gebruiken.

Wij adviseren u hiervoor de Moeller R155, Zuurvrije grondreiniger te gebruiken. Deze reiniger is namelijk speciaal gemaakt om uw natuursteen grondig te reinigen zonder het oppervlak te beschadigen. Tijdens het reinigen kunt u gebruik maken van een zachte borstel of spons.

Normaal Reinigen en Onderhouden

Het is absoluut niet nodig uw Bianco Carrara iedere week te reinigen met een grondreiniger.

Voor de wekelijkse dweilbeurten van uw Bianco Carrara marmer kunt u gebruik maken van een kleurloze natuursteen zeep. De Moeller P324 Edelzeep is hier zeer geschikt voor. Deze zeep reinigt en voedt de steen, waardoor hij fijn in het onderhoud blijft.

Extra Bescherming voor Bianco Carrara

Wanneer u uw Bianco Carrara tegels extra wilt beschermen tegen vocht of vlekken, kunt u de Bianco Carrara marmer ook impregneren. Daarmee voorkomt u dat de tegels gemakkelijk vocht opnemen. Zeker in de badkamer is dit zeer sterk aan te raden. Ook in bijvoorbeeld de keuken of woonkamer kan dit een uitkomst zijn.

U kunt de Bianco Carrara marmer het beste impregneren met de Moeller S234 Vlekstop. Dit is een kleurloze impregneer die een maximale bescherming biedt aan natuursteen.

Bent u op zoek naar een van deze onderhoudsproducten? U kunt de onderhoudsproducten vinden op onderhoudshop.nl.