Black Berry Tegels

Black Berry tegels staan bekend om hun rustige structuur en prachtige luxe uitstraling. Daarnaast hebben de Black Berry tegels een zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Deze prachtige Braziliaanse leisteen tegels zijn dan ook erg geliefd.

De Herkomst van Black Berry Tegels

Black Berry tegels worden gemaakt in Brazilië. Hier worden grote blokken ruw materiaal uit groeves gehaald en opgespleten in platen. Deze platen worden vervolgens opgezaagd tot tegels. Het leuke van de Black Berry tegels is, dat er aan de toplaag niets gebeurt. Deze tegels worden geleverd met een mooi natuurlijk “breukruw” oppervlak. Het oppervlak is dus niet glad, maar oogt toch rustig.

Toepassingen van Black Berry tegels

In principe kunnen onze Black Berry tegels overal toegepast worden. Het is wel zo dat u buiten dikkere tegels nodig heeft. En dat u Black Berry tegels in natte ruimtes extra moet behandelen. U kunt hierover meer lezen op onze adviespagina.

Het Verwerken of Leggen van Black Berry Natuursteen

Als u kiest voor Black Berry natuursteen, dan kiest u voor kwaliteit en weinig onderhoud. Het is wel zo dat de eigenschappen van de Black Berry Natuursteen vragen om een speciale verwerking. Gaat u de tegels dus zelf leggen, of kiest u zelf een tegelzetter, lees dan altijd even onze adviespagina voor het verwerken van onze Black Berry Natuursteen.