Blackberry Vloer

Een Black Berry vloer is een leisteenvloer met een rustig karakter, weinig onderhoud en een prachtig natuurlijk “breukruw” oppervlak. De Blackberry natuursteen is dan ook niet voor niets zo populair.

Wanneer u op zoek bent naar een rustige, natuurlijke leisteen vloer, dan is een Blackberry vloer precies wat u zoekt.

Voordelen Black Berry Vloer

Het grootste voordeel van een Black Berry vloer is waarschijnlijk zijn breukruwe oppervlak. Dit oppervlak is niet glad, maar oogt zeker niet overdreven ruw. Verder heeft het een prachtige rustige structuur en is gemakkelijk te onderhouden. Zeker bij normaal gebruik zoals in de woonkamer, is een Black Berry vloer zeer gemakkelijk te onderhouden met een geschikte voedende zeep.

De rustige en licht gemêleerde kleurschakeringen van de tegels zijn een ander voordeel. Hierdoor is de Black Berry een vloer die eigenlijk overal past. Of u nu een strak en modern design, of juist een rustiek interieur heeft, de Blackberry heeft overal een sfeervolle meerwaarde.

Speciale Behandelingen voor een Blackberry Vloer

Wanneer u een Blackberry vloer in de badkamer of douche legt is het raadzaam de tegels te impregneren. Dit is een extra behandeling waardoor de tegels minder vocht opnemen. Hierdoor vermindert u de gevoeligheid op vlekken of kalkaanslag.