Natuursteen Black Berry

Black Berry tegels worden gemaakt van Braziliaanse leisteen. Het mooie van deze leisteen is dat de Black Berry natuursteen rustig qua karakter en zeer praktisch is in het gebruik. Dit laatste heeft verschillende oorzaken.

Deze leisteen is kalkarm. Dit heeft als voordeel dat deze natuursteen weinig gevoelig is voor zuren. Hierdoor is de Black Berry natuursteen veel minder gevoelig voor vlekken dan bijvoorbeeld een hardsteen.

Black Berry natuursteen tegels worden verkocht met een breukruw oppervlak. Het voordeel hiervan is dat de Black Berry natuursteen tegels veel minder glad zijn dan bijvoorbeeld gezoete of gepolijste tegels. Daarnaast is de toplaag van de tegel dezelfde kleur als de kern. Wanneer u dus krasjes in de vloer heeft en u dweilt met een geschikte voedende zeep (zoals Boenzeep), zijn de krasjes vaak al direct niet meer zichtbaar.

Toepassingen van Black Berry Natuursteen

Black Berry natuursteen kan eigenlijk overal toegepast worden. Of het nu gaat om een huiskamer vloer, de badkamer, of een terras, de Black Berry natuursteen is met zijn prachtige, natuurlijke uitstraling altijd een schitterende toevoeging.