Boenzeep

Hierbij introduceren wij boenzeep. Wij krijgen vaak de vraag van onze klanten hoe zij hun vloer moeten behandelen. Met onze boenzeep heeft u jarenlang plezier van een stralende vloer. Bekijk ons introductiefilmpje!

U kunt onze boenzeep bestellen via onze webshop. Een bus Vdh-vd.nl biologische boenzeep kost €29,95 per stuk. Bij meerdere bussen krijgt u een leuke kwantumkorting.

Vdh-vd.nl Boenzeep is een biologische zeep die gedragen wordt door plantaardige olieën. De plantenextracten in de zeep zorgen voor een gezonde natuurlijke voeding van de steen waardoor deze mooier van kleur wordt / blijft. Daarbij sluit de zeep gedeeltelijk de poriën van de natuursteen waardoor de steen minder bevattelijk is voor vocht en vuil.

Vdh-vd.nl Boenzeep is naast een top voeding voor uw vloer ook nog eens gemakkelijk aan / op te brengen. Nadat U de vloer geheel met schoon warm water heeft gereinigd wrijft U simpel met 1 doek telkens 1 tegel in. En vervolgens boent U met een schone doek de tegel weer op tot hij mooi glimt. Voegen mogen geraakt worden. Als U namelijk de voegen mee in wrijft, nemen deze later ook minder vuil op.

Wilt U toch even zien hoe bijv. onze showroomvloer in de zeep gezet is? Dat kan!

Wij hebben namelijk een mooi filmpje voor U opgenomen.

Wij verkopen Vdh-vd.nl Boenzeep vooral bij onze Hardsteen. Maar deze zeep is ook uitermate geschikt voor leisteen en andere natuursteensoorten. Ruwe steen soorten kunnen makkelijk worden behandeld door een scheutje Vdh-vd.nl Boenzeep door het dweilwater te gooien. (niet geschikt voor lichte marmersoorten)

Vriendelijke Groet

John van den Heuvel