De Bourgogne Blanc is een prachtig verouderde kalksteen met warme gele kleurnuances.

De Bourgogne Blanc is een harde kalksteen die met de hand verouderd wordt. Deze tegels kenmerken zich door hun ruige en authentieke oppervlak. De Bourgogne Blanc is niet alleen een prachtige Bourgondische Dal voor buiten, hij is ook erg praktisch. Zo is deze Bourgogne Blanc ruw, dus niet glad en laat het verouderde oppervlak weinig krasjes of vuil zien. Deze terrastegel is dan ook bijzonder geschikt voor mensen die een terras zoeken met weinig onderhoud.

Deze bourgondische stenen worden ook geleverd als Bourgondische Dallen voor binnen. Wanneer u een vloer zoekt die zowel binnen als buiten op uw terras verwerkt kan worden, is dit een prachtige optie!

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Bourgogne Blanc is een kalksteen. Dit wil zeggen dat de tegels na verloop van tijd wat zullen verkleuren. Dit doet niets af aan de kwaliteit of uitstraling van de tegel, maar hoort bij het natuurlijke proces van de steen. Wanneer u deze tegels wat langer op kleur wilt houden, of u wilt ze eens goed reinigen, dan kunt u de Bourgogne Blanc het beste 1-2 per jaar reinigen met een voedende Boenzeep. Deze zeep voedt de steen en zo houdt u uw terras dan ook jarenlang in topconditie.

De Bourgogne Blanc kan zowel in de specie als in het gestabiliseerde zand verwerkt worden. De juiste keuze hierin kan worden bepaald op basis van de bestaande ondergrond. Vraag ons gerust om advies.

Formaten:
  • 90 x 60 x ca. 2,5 cm dik
  • Klein Romaans verband. Dikte 2,5 cm.
  • Groot Romaans verband. Dikte 2,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: