Luxe Villa in Wassenaar met Bourgondische Dallen Brossées

Landelijke / Klassieke & Moderne Vloertegels in Wassenaar

Steeds vaker zien we mensen die de kleuren van de Franse kalksteen prachtig vinden, maar niet op zoek zijn naar een verouderde vloer. Door onze directe lijnen met verschillende kleine groeves kunnen we gelukkig veel materialen en afwerkingen aanbieden. Zo ook de Bourgondische Dallen Brossées.

De eigenaar van dit prachtige huis in Wassenaar wist precies wat hij zocht. Vooral kleur was erg belangrijk. Licht, zandbeige en absoluut niet geel. Ook de afwerking was belangrijk. De vloer moest strakke randen hebben en het oppervlak mocht niet glimmen. Allemaal belangrijke elementen die van belang waren om de vloer samen te laten smelten in het uiteindelijke interieur.

De vloer werd vrij snel gevonden. De Bourgondische Dallen Brossées hadden de juiste kleur en perfecte afwerking. Omdat de ruimtes vrij groot waren is er gekozen voor een mooi groot banen verband van 60cm breed.

Deze prachtige Franse kalksteen met zijn subtiele strakke afwerking komt schitterend tot zijn recht in dit strakke, stijlvolle interieur.

Franse Kalksteen
Bourgondische Dallen | Brossées

Bekijk hieronder de video en foto’s van dit project