Prachtige villa met Bourgondische Dallen, Winckelmans en Stonepanels

Geheel gerenoveerde villa met Bourgondische Dallen, Winckelmans en Stonepanels

Geheel gerenoveerde villa met Bourgondische Dallen, Winckelmans en Stonepanels.

Toen de nieuwe eigenaars van deze villa in Ulvenhout bij ons in de showroom langskwamen, werd al snel duidelijk dat de geplande renovatie van deze villa grondig aangepakt ging worden.

In de zoektocht naar de juiste materialen kwamen we al snel terecht bij onze Bourgondische Dallen “Patine de la maison”. De warme kleurschakeringen in combinatie met de subtiel verouderde afwerking van deze tegels, sloot precies aan bij de gewenste uitstraling van het toekomstige interieur. Qua formaat is er gekozen voor een Romaans verband. Dit verband heeft een speelse uitstraling en zorgt voor een perfecte verdeling van de kleuren die in deze Franse kalksteen voorkomen.

De hal en de gang zijn voor zien van kleinere Bourgondische Dallen, genaamd “Paves” Deze Paves hebben we laten vervaardigen uit dezelfde Franse kalksteen als de Bourgondische dallen in de rest van het huis. Een schitterende combinatie.

Voor de bekleding van de schouw in het centrum van de woonruimte hebben we een prachtige kwartsiet geselecteerd die perfect aansluit bij de vloer. Deze kwartsiet is verwerkt in Stonepanels met een breukruw oppervlak voor een stoere en robuuste uitstraling.

De badkamer is voorzien van hexagon Winckelmans tegels in verschillende kleuren. Een keuze van mevrouw die best spannend was. Maar wat een eindresultaat! Zeker in combinatie met onze handgemaakte Friese Witjes die hier als wandtegels zijn geplaatst.

Al deze materialen werden uiteraard geplaatst door onze specialisten van het TegelzettersGilde. 

Van den Heuvel & Van Duuren… Wij doen meer!

Bourgondische Dallen | Patiné de la Maison | Rustiek Verouderd

Bekijk hieronder de video en foto’s van dit project