Bourgondische Dallen Buiten

In principe zijn Bourgondische Dallen niet de meest geschikte tegels voor buiten. Dit komt omdat Bourgondische Dallen een sterk zuigend oppervlak hebben. Toch worden Bourgondische Dallen wel buiten toegepast. Zeker wanneer de tegels onder een overkapping komen te liggen en goed behandeld zijn, is dit prima te doen.

Bourgondische Dallen op een open terras

Wanneer u een terras van Bourgondische Dallen wilt, maar u weet dat dit terras bloot gesteld gaat worden aan veel regen en bijv. vorst, is het handig om te weten dat hier betere alternatieven voor zijn.

Travertin Vieux de Bourgogne

Travertin Vieux de Bourgogne
Travertin Vieux de Bourgogne

Eén van deze alternatieven is de Travertin Vieux de Bourgogne. Deze verouderde travertin tegel sluit prachtig aan op uw Bourgondische Dallen binnenvloer, zonder dat u concessies hoeft te doen in kwaliteit, of dat u het risico loopt dat uw terras tegels bijvoorbeeld kapot vriezen. De Travertin Vieux de Bourgogne is prachtig beige van kleur en brengt een heerlijke sfeer in iedere tuin.

Zorgeloos genieten.

Vintage Brown Banenverband

Vintage Brown Banenverband
Vintage Brown Banenverband

Ook een prachtig alternatief is de Vintage Brown. Deze tegels worden verwerkt op banen en hebben een prachtige authentieke look. Door hun mooie veroudering passen ze prima bij de Bourgondische Dallen die u voor binnen kiest. Het kleurenpallet van deze Vintage Brown bestaat uit een mengeling van warme bruin / beige kleuren.

Een echte sfeer maker.