Bourgondische Dallen Prijs

Bourgondische Dallen behoren al jaren tot het topsegment van de natuursteen vloeren. Niet voor niets zien we deze vloeren dan ook met regelmaat terug in de mooiste woonbladen. Bourgondische Dallen hebben een warme en landelijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten, van zandbeige tot grijs.

Noires Bourgogne

De Noires Bourgogne wordt met de hand verouderd. Het resultaat is een prachtige vloer met een stoere en robuuste uitstraling.

Bourgondische Dallen Bourgogne Blanc

De Bourgogne Blanc wordt met de hand stoer en robuust verouderd. Dat levert een zeer landelijke uitstraling op.

Bontemps Authentique

De Bontemps Authentique worden handmatig antiek verouderd en dat zorgt voor een uiterst unieke vloer. Het is de trots van de groeve.

Bourgondische Dallen Prijs

De prijs van de Bourgondische Dallen varieert en is afhankelijk van een aantal zaken. Vooral materiaalkeuze, afwerking en formaat spelen een grote rol in de prijsbepaling van deze kalksteen vloeren.

Allereerst is het goed om te weten dat niet iedere kalksteen dezelfde prijs heeft. Wanneer een steensoort zeldzaam is, of moeilijk uit de grond te halen is kan dit zorgen voor een duurdere inkoopprijs.

Ook de afwerking kan een prijsverschil geven. Het verouderen van natuursteen kan op meerdere manieren. Zo kan een tegel onder andere getrommeld, Manueel verouderd of geborsteld worden. En in sommige gevallen worden er afwerkingen gecombineerd en over elkaar gebruikt. Kortom ook de afwerking bepaald een stuk van de prijs.

Ook het formaat speelt vaak een rol als het om de prijs gaat. In veel gevallen zijn de grotere formaten het meest kostbaar. Dit komt omdat hiervoor grotere natuursteen platen nodig zijn. En deze platen zijn moeilijker te winnen in de groeves.

Kwaliteit

Uiteraard is ook de kwaliteit van de kalksteen is bepalend voor de prijs. Kalksteen is er in veel soorten. Het is ook een steen die over heel de wereld voorkomt. Maar de mooiste structuur en kleur vind je in Frankrijk. De Franse kalksteen staat dan ook bekend om zijn perfecte kleur en kwaliteit.

Legprijs Bourgondische Dallen

Het verwerken van Bourgondische Dallen is een specialisme. Bourgondische Dallen hebben namelijk vaak flinke dikte en maatverschillen. Tegelzetters die hier geen ervaring mee hebben, hebben dan ook vaak veel moeite met de plaatsing van deze stenen. Bij Van den Heuvel & Van Duuren kunt u tijdens uw offerte-aanvraag voor de Bourgondische Dallen ook een offerte aanvragen voor de verwerking van uw nieuwe vloer.

U ontvangt dan een prijs voor het legwerk van ons TegelzettersGilde. TegelzettersGilde heeft jarenlange ervaring met het verwerken van Bourgondische Dallen en weten dus precies hoe ze om moeten gaan met de eigenschappen van deze tegels. Zo weet u zeker dat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe Bourgondische Dallen vloer.