Bel ons direct: 076-3030554

Bourgondische Dallen Prijs

Bourgondische Dallen behoren al jaren tot het topsegment van de natuursteen vloeren. Niet voor niets zien we deze vloeren dan ook met regelmaat terug in de mooiste woonbladen. Bourgondische Dallen hebben een warme en landelijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten, van zandbeige tot grijs.

Noires Bourgogne

 

De Noires Bourgogne wordt met de hand verouderd. Het resultaat is een prachtige vloer met een stoere en robuuste uitstraling.

noires-bourgogne-sopers-20

Bourgondische Dallen Bourgogne Blanc

 

De Bourgogne Blanc wordt met de hand stoer en robuust verouderd. Dat levert een zeer landelijke uitstraling op.

Becker Bourgogne Blanc (3)

Bontemps Authentique

 

De Bontemps Authentique worden handmatig antiek verouderd en dat zorgt voor een uiterst unieke vloer. Het is de trots van de groeve.

Bontemps Authentique

Bourgondische Dallen Prijs

De prijs van de Bourgondische Dallen is afhankelijk van een aantal zaken zoals materiaalkeuze, afwerking en formaat. In veel gevallen zijn de grotere formaten ook vaak het meest kostbaar, omdat hiervoor grotere natuursteen platen nodig zijn. En deze platen zijn moeilijker te winnen in de groeves. Ook de kwaliteit van de kalksteen is bepalend voor de prijs. In de meeste gevallen komt de kalksteen uit Frankrijk. Deze kalksteen staat bekend om zijn perfecte kleur en kwaliteit.

Bourgondische Dallen St. Germain

Legprijs Bourgondische Dallen

Het verwerken van Bourgondische Dallen is een specialisme. Bourgondische Dallen hebben namelijk vaak flinke dikte en maatverschillen. Tegelzetters die hier geen ervaring mee hebben, hebben dan ook vaak veel moeite met de plaatsing van deze stenen. Bij Van den Heuvel & Van Duuren kunt u tijdens uw offerte-aanvraag voor de Bourgondische Dallen ook een offerte aanvragen voor de verwerking van uw nieuwe vloer.

U ontvangt dan een prijs voor het legwerk van ons TegelzettersGilde. TegelzettersGilde heeft jarenlange ervaring met het verwerken van Bourgondische Dallen en weten dus precies hoe ze om moeten gaan met de eigenschappen van deze tegels. Zo weet u zeker dat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe Bourgondische Dallen vloer.