Bourgondische Tegels

Wanneer u bezig bent met een verbouwing of het bouwen van een nieuw huis, is het belangrijk dat u de juiste producten kiest om uw woonwensen in een later stadium te vervullen. Het kiezen van de juiste vloer is hier zeker geen uitzondering op. Wanneer u straks een warme gemoedelijke sfeer in huis wilt hebben, zijn Bourgondische tegels een grote stap in de goede richting.

Verschillen in Bourgondische tegels

Naast Bourgondische Dallen zijn er natuurlijk nog meer vloeren met een Bourgondische uitstraling. Denk hierbij aan verouderde hardstenen vloeren, verouderde marmer / kalksteen vloeren en ook travertin vloeren. Al deze stenen zijn er in prachtige Bourgondische afwerkingen. Ook deze vloeren kunt u bij “van den Heuvel & van Duuren” krijgen. Kijk voor deze stenen op onze website www.vdh-vd.nl.

Het leggen van Bourgondische tegels

Bij het leggen van Bourgondische tegels moet u rekening houden met dikte en maat verschillen. Wij adviseren u dan ook om tijdens uw offerteaanvraag voor één van onze stenen, een vrijblijvende offerte voor het legwerk aan te vragen. U krijgt dan direct een offerte meegestuurd voor het leggen van de vloer door onze specialisten. Op deze manier bent 100% zeker van een vakkundige verwerking van uw vloer.