TOP SELECTIE

Bourgondische Vloertegels

Van den Heuvel & Van Duuren heeft een groot assortiment Bourgondische Vloertegels. Of het nu gaat om 20×20 cm tegels, of grote verouderde natuursteen dallen, in onze showroom in Breda vindt u een ruim assortiment Bourgondische vloertegels, keurig verwerkt in onze showroomvloer. Dit geeft u een perfect beeld op onze materialen.

Belgisch Hardsteen

Belgisch hardsteen kenmerkt zich door zijn rustieke karakter en prachtige fossielen. Hij behoort tot de meest authentieke natuurstenen.

Bourgondische Dallen

Bourgondische Dallen staan bekend als echte sfeervloeren. Deze prachtige kalk / zandsteen vloeren leveren een warme uitstraling.

Kerkdallen

Kerkdallen zijn prachtige natuursteen tegels. De kerkdallen vloeren hebben een zeer robuust en doorleefd karakter.

Onze Bourgondische Vloertegels

Onder Bourgondische Vloertegels verstaan we verouderde natuursteen vloeren. Dit zijn veelal vloeren van hardsteen, kalksteen en leisteen met een getrommelde of handmatig verouderde afwerking.

Bourgondische Vloertegels hebben als karaktereigenschap dat ze zeer leefbaar, onderhoudsarm en sfeervol zijn. Om deze reden worden deze vloeren vaak gebruikt in oude en historische panden. Ook in de nieuwbouw zien we tegenwoordig veel Bourgondische vloertegels. De reden hiervoor is de sfeervolle uitstraling van deze vloeren, die zeker in een nieuwbouwhuis direct de nodig warmte toevoegt.

Naast Bourgondische Vloertegels vindt u in onze showtuin ook een ruim assortiment Bourgondische terrastegels die perfect aansluiten bij onze binnenvloeren. Zo kunt u binnen en buiten perfect op elkaar aan laten sluiten.

Nieuwsgierig naar ons assortiment?

Breng een bezoek aan onze showroom in Breda

Met ruim 500m² natuursteen binnenvloeren en ruim 500m² showtuin is Van den Heuvel & Van Duuren de perfecte plek om inspiratie op te doen en uw droomvloer en / of terras te vinden.

Wij staan 6 dagen per week klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Uiteraard kunnen wij u ter plaatse direct een offerte incl. legwerk aanbieden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Op de cent nauwkeurig en zonder verrassingen.

DEZE KLANTEN KOZEN AL EERDER VOOR EEN BOURGONDISCHE
VLOER BIJ VAN DEN HEUVEL & VAN DUUREN

Klantportfolio’s

Fam. Lambregts

De familie Lambregts wilde graag een vloer met een Bourgondische uitstraling en was verkocht bij de Chateau Carreau Dallen.

Fam. Kaasjager

De Kerkdallen in Romaans Verband waren voor de familie Kaasjager de stoere, landelijk ogende tegel waar ze precies naar op zoek waren.

Fam. Sopers

De familie Sopers wilde een Bourgondische vloer en koos de Noires Bourgogne vanwege zijn robuuste uitstraling.