Een prachtige split met een bijzondere kleurtint.

Canadian Slate Split

De Canadian Slate is een prachtige natuurlijke split met een aubergine kleur. Deze split is perfect om uw tuin wat extra uitstraling te geven.

De Canadian Slate Split is een bijzondere split. De aubergine / paarse tinten in deze split zijn warm en chique. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Deze split is zeer geschikt voor looppaden en /of aankleding. Het voordeel van split is dat het geen onderhoud behoeft. Wanneer u de split plaatst op worteldoek of grind- of splitplaten is de Canadian Slate Split een perfecte oplossing voor mensen die weinig onderhoud aan hun tuin willen.

De Canadian Slate is ook een zeer betaalbare maar chique oplossing voor bijvoorbeeld de oprit of andere grote oppervlakken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Canadian Slate zelf behoeft geen onderhoud. Wel kan er na verloop van tijd wat onkruid tussen de split gaan groeien. Dit is gemakkelijk te voorkomen door het oppervlak af en toe eens te bespuiten met een onkruidverdelger.

De Canadian Slate kan het beste geplaatst worden op een grind- of splitplaat. Dit is een plaat met een zogenaamde honingraad. Door de split op deze platen te strooien blijft hij beter op zijn plaats liggen en zakt u tijdens het lopen minder ver weg in de split. Ook zit er aan de onderzijdes een vezeldoek verwerkt die onkruid tegen houdt.

Formaten:

  • 15-30 mm
  • 30-60 mm

Toepassingen voor deze split:

Oprit, Looppaden, Bodembedekking

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Canadian Slate

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Canadian Slate Split 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: