De Canadian Slate is een prachtige natuurlijke split met een aubergine kleur. Deze split is perfect om uw tuin wat extra uitstraling te geven.

De Canadian Slate Split is een bijzondere split. De aubergine / paarse tinten in deze split zijn warm en chique. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Deze split is zeer geschikt voor looppaden en /of aankleding. Het voordeel van split is dat het geen onderhoud behoeft. Wanneer u de split plaatst op worteldoek of grind- of splitplaten is de Canadian Slate Split een perfecte oplossing voor mensen die weinig onderhoud aan hun tuin willen.

De Canadian Slate is ook een zeer betaalbare maar chique oplossing voor bijvoorbeeld de oprit of andere grote oppervlakken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Canadian Slate zelf behoeft geen onderhoud. Wel kan er na verloop van tijd wat onkruid tussen de split gaan groeien. Dit is gemakkelijk te voorkomen door het oppervlak af en toe eens te bespuiten met een onkruidverdelger.

De Canadian Slate kan het beste geplaatst worden op een grind- of splitplaat. Dit is een plaat met een zogenaamde honingraad. Door de split op deze platen te strooien blijft hij beter op zijn plaats liggen en zakt u tijdens het lopen minder ver weg in de split. Ook zit er aan de onderzijdes een vezeldoek verwerkt die onkruid tegen houdt.

Formaten:
  • 15-30 mm.
  • 30-60 mm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: