Chinees Hardsteen buiten

Bent U op zoek naar bestrating voor uw tuin of terras? Maar vindt U echt natuursteen te duur? Dat hoeft niet. Vdh-vd.nl verkoopt Chinees hardsteen. Deze hardsteen heeft een prachtig karakter en is uitermate geschikt voor buiten. Chinees hardsteen heeft een mooie natuurlijke levendige uitstraling. Daarnaast verkopen wij Chinees hardsteen in verschillende diktes. Zo is er voor iedere situatie een juiste Chinees hardsteen buiten tegel te vinden bij ons.

Chinees hardsteen buiten

Als U uw Chinees hardsteen buiten gaat gebruiken, dan moet U op een paar dingen letten. Gaat U de hardsteen op zand of gestabiliseerd zand leggen? Kies dan voor een Chinees hardsteen 3cm dik. Deze zijn vorstbestendig en minder gevoelig voor breuk.

Gaat U bijvoorbeeld een terras maken met een betonnen ondergrond? Dan heeft U aan 1,5cm dik hardsteen genoeg. Deze kunt U dan leggen in natuursteenmortel en afvoegen.

Veel gestelde vragen:

1: Verkleurt Chinees hardsteen?

Antwoord: Ja. Zoals iedere natuursteen die buiten gebruikt wordt verkleurt Chinees hardsteen buiten ook. Door de loop van de tijd zullen de Chinees hardsteen buitentegels lichter van kleur worden.

2: Is er iets te doen tegen verkleuring?

Antwoord: U kunt zeker iets doen om dit te verminderen. U kunt hiervoor bijvoorbeeld onze boenzeep gebruiken. Deze boenzeep vermindert de verkleuring. Daarnaast verbetert het de conditie van uw hardsteen door de toegevoegde oliën in de boenzeep. Echt voorkomen kunt U verkleuring niet.

3: Is Chinees hardsteen gevoelig voor onkruid?

Antwoord: Vdh-vd.nl verkoopt gezoet hardsteen. Door deze fijn met water geschuurde afwerking hecht er geen onkruid aan deze natuursteen.

Qua prijs is onze Chinees hardsteen ook uitermate geschikt voor buiten. Voor onze scherpe prijzen kunt U een kijkje nemen in ons assortiment. Gemiddeld liggen onze prijzen tientallen euro’s onder andere natuursteen tegels voor buiten.

Interesse?

Heeft U interesse in onze Chinees hardsteen voor buiten? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor U. Daarnaast bent U natuurlijk van harte welkom om deze tegels eens in het echt te komen bekijken. Maak dus gerust een afspraak.