Chinees Natuursteen

Er zijn verschillende soorten Chinees natuursteen. Enkele voorbeelden zijn Basalt, Graniet, Leisteen en natuurlijk Chinees Hardsteen. De laatste in dit rijtje is de meest populaire Chinese natuursteensoort. Dit heeft vooral te maken met de uitstraling, gebruiksvriendelijkheid en de prijs. Chinees hardsteen heeft nog een groot voordeel. Deze Chinese natuursteen heeft namelijk veel weg van de Belgische hardsteen. Het grootste verschil zit hem in de prijs. 🙂

Chinees natuursteen is erg mooi en hierdoor inmiddels erg populair. Het wordt dan ook veelvuldig gebruikt in interieurs en tuinen. Naast dat Chinees natuursteen erg mooi is, is er natuurlijk nog een groot voordeel. Door de lage productiekosten in China is de prijs ook nog eens veel aantrekkelijker. Waar een mooie natuursteen vroeger niet te betalen was, koopt u nu een schitterende natuursteen vloer voor de prijs van een “gewone” tegel.

Kopen bij een specialist

Goedkoophardsteen.nl is gespecialiseerd in Chinees natuursteen. En met name op het gebied van Chinees Hardsteen. Vdh-vd.nl heeft dan ook een vaste fabriek in Qingdao, waar alle producten vervaardigd worden. Door de jarenlange samenwerking met deze mensen is er een vertrouwensband ontstaan. Hierdoor zijn wij (vdh-vd.nl) zeker van de beste en constante kwaliteit die wij willen bieden.

Heeft u interesse in Chinees hardsteen? Kom dan eens langs bij ons in de showroom.