Van alle graniet soorten heeft deze de warmste kleurtinten.

Coffee Brown | Gepolijst

De Coffee Brown Gepolijst is een prachtige glanzende graniet vloer met een warme bruin / zwarte kleur.

De Coffee Brown Gepolijst is een veel verkochte graniet soort. De bijzondere structuur van deze graniet wordt dankzij het gepolijste oppervlak op een schitterende manier weergegeven. De zogenaamde “coffee wolken” in het graniet hebben een echte warme koffie kleur en geven het glanzende graniet een bijzonder exclusief en origineel karakter. Ondanks de donkere kleuren is de Coffee Brown Gepolijst een warme vloer die een hoop sfeer brengt in uw interieur.

De Coffee Brown Gepolijst wordt geleverd met strak gezaagde zijkanten en een gepolijst oppervlak, wat het mogelijk maakt om deze vloer met een minimale voeg te verwerken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Deze donkere granietsoort kan op veel verschillende manieren worden beschermd, onderhouden en schoongemaakt. De beste keuze hierin moet worden gemaakt op basis van de ruimte waar de Coffee Brown Gepolijst verwerkt gaat worden.

Laat ons weten waar u de Coffee Brown Gepolijst wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat uw graniet op de juiste manier behandeld wordt. Op deze manier kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

De Coffee Brown Gepolijst dient verwerkt te worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

coffee-brown gepolijst

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Coffee Brown | Gepolijst 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: