De Cordoba Rain Grey heeft een schitterende, rokerige aderstructuur in zijn toplaag.

De Cordoba marmer is een zeer uniek materiaal. Dit komt voornamelijk door zijn zeer uitzonderlijke structuur. De rokerige aderstructuur is namelijk kenmerkend voor de Cordoba. Zo ook de Cordoba Rain Grey. Deze steen heeft een prachtige wolkenstructuur van witte aders in een chique grijze marmer. De fantastische combinatie van kleuren zorgt ervoor dat deze tegel vrij gemakkelijk te combineren is met verschillende interieur stijlen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Cordoba Rain Grey heeft een schitterende, rokerige aderstructuur in zijn toplaag. De Cordoba marmer is een zeer uniek materiaal. Dit komt voornamelijk door zijn zeer uitzonderlijke structuur. De rokerige aderstructuur is namelijk kenmerkend voor de Cordoba. Zo ook de Cordoba Rain Grey. Deze steen

Onderhoud en verwerking:

U kunt de Cordoba Rain Grey op verschillende manieren behandelen en / of impregneren. De juiste keuze hierin kan het beste gemaakt worden op basis van de ruimte waar de tegels verwerkt gaan worden.

Laat ons weten waar u de Cordoba Rain Grey wilt gaan verwerken. Wij zorgen dan voor een passend onderhoudsadvies.

Een goede impregneer maakt het onderhoud van uw vloer een stuk makkelijker en is daarom ook echt een aanrader. Ook krijgt u aanzienlijk meer tijd om eventuele omgestoten drankjes op te ruimen, voordat deze schade kunnen doen.

De Cordoba Rain Grey dient verwerkt te worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 60x60x1,2 cm.
  • 80x80x1,2 cm.
  • Banen vrije lengte 40 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: