Belgisch Hardsteen Manueel Verouderd Lichte Schuring

Landelijke / Klassieke Vloertegels in Rotterdam

Vlak voor de zomer van 2017 bezocht Mevrouw de Keijzer de showroom in Breda. Zij waren voor hun nieuw te bouwen huis op zoek naar een natuurstenen tegel om het huis de finishing touch te geven. Fam. de Keijzer gaf aan op zoek te zijn naar een tijdloze tegel met een warme en landelijke uitstraling.

Bij binnenkomst viel het oog direct op de Belgisch Hardsteen “Manueel Verouderd, Lichte Schuring”. Een prachtig afgewerkte Belgische Hardsteen met een blauw grijze kleur.

Deze Belgisch Hardsteen is eerst licht geschuurd, alvorens het manueel is verouderd, waardoor het zijn unieke uitstraling krijgt. Een natuursteen die, dankzij deze afwerking, vrij makkelijk is in het gebruik. Slijtagesporen zullen niet opvallen en indien het Belgisch Hardsteen geïmpregneerd is, neemt deze ook geen vet, vocht of olie meer op.

De Belgisch Hardsteen Manueel Verouderd, Lichte Schuring heeft een warme uitstraling en is erg eenvoudig te combineren met hout en natuurlijke elementen. Deze natuursteen kan zowel in een moderne, klassieke of landelijke inrichting worden verwerkt.

Mocht u na het zien van deze fantastische foto’s enthousiast zijn geworden kunt u ons uiteraard altijd even contacteren per e-mail of telefoon.

Belgisch Hardsteen
Manueel verouderd, lichte schuring

Bekijk hieronder de video’s en foto’s van dit project