Black Berry Leisteen

Moderne Leisteen Vloertegels in Geertruidenberg

black-berry_braziliaanse-leisteen_fam-knoop-geertruidenberg-vloertegels-woonkamer-3

Voor de moderne nieuwbouwwoning van de familie Knoop waren ze op zoek naar strakke, moderne leistenen tegels in een groot formaat. Gezien de verdere stijl qua inrichting werd er gekozen voor een antraciete kleurtint welke terug zou komen in de rest van de woning.

De Blackberry Leisteen is hier het perfecte materiaal voor. Het formaat 120×60 cm zorgt ervoor dat er een mooi banenverband gecreëerd kon worden welke vanuit de gang doorloopt in de kamer/keuken. Door dit grote formaat zijn er ook enkele leisteenstructuren in de tegels aanwezig die zorgen voor een stoer uiterlijk. In de Cine-Wall (tv-meubel) zijn er steen strips gemaakt vanuit hetzelfde materiaal als de Blackberry, zodat deze elementen ook hierin terugkomen.

Als laatste is de salontafel van 100x100cm gemaakt in Italië, dit Bianco Carrara tafelblad heeft de familie Knoop op maat laten maken zodat deze perfect op het matzwarte profiel zou passen. De zijdes zijn mooi afgewerkt met een facet en het oppervlak licht gezoet.

Gezien de levensstijl van de familie Knoop zijn deze materialen ze op het lijf geschreven. Aangezien de Blackberry leisteen geen kalk bevat is deze zeer gemakkelijk in het onderhoud. Ook op het Bianco Carrara tafelblad zul je vrij weinig zien, deze is makkelijk af te nemen en eenmalig geïmpregneerd voor gebruik.

Alle verwerking bij dit project is uitgevoerd door onze Tegelzettersgilde.

Black Berry | Leisteen

Bekijk hieronder de video en foto’s van dit project