De familie van Walraven was op zoek naar een mooie tegel die goed past in een ruimte met veel houten elementen. De groene en grijze kleurtinten van de Leisteen Look Grey Keramiek vloer passen hier perfect bij.

De Leisteen Look Grey keramische tegel is vrijwel niet te onderscheiden van een echte leisteen. Het is misschien wel de beste Leisteen look op de huidige markt! De groene tinten in de tegel zorgen voor een zeer natuurlijk oppervlak dat sterk lijkt op het splijtoppervlak wat we van een breukruwe leisteen gewend zijn.

Het voordeel van deze Leisteen Look Grey Keramiek naast de prachtige uitstraling, is dat het ook een zeer gemakkelijke tegel is qua onderhoud. Deze tegels zullen namelijk nooit een kras vertonen. Wat je er ook op laat vallen, ze zijn heel gemakkelijk weer schoon te maken!

Bekijk hieronder de video en foto’s bij de familie van Walraven thuis!

Video ThumbnailDe familie van Walraven was op zoek naar een mooie tegel die goed past in een ruimte met veel houten elementen. De groene en grijze kleurtinten van de Leisteen Look Grey Keramiek vloer passen hier perfect bij. De Leisteen Look Grey keramische tegel is vrijwel niet te onderscheiden van een echte leis

 

Heeft u interesse in deze tegel?

Vraag direct een offerte aan voor de Leisteen Look Grey