De Fossil Green is Gevlamd afgewerkt en heeft hierdoor een moderne / industriële uitstraling.

De Fossil Green dankt zijn naam aan de prachtige witte fossielen die in de tegel te vinden zijn. De grijs en groentinten zorgen voor een unieke uitstraling. De fossielen zijn in grote getalen aanwezig, wat de Fossil Green naast warm, ook een bijzonder natuurlijke en stoere uitstraling geeft. Het gevlamde oppervlak geeft de Fossil Green daarnaast een ruw oppervlak, waardoor de tegel een wat industriële uitstraling krijgt.

De Fossil Green is door zijn afwerking mat en ruw. Dit is een groot voordeel in het dagelijks onderhoud. Krasjes en lichte gebruikerssporen zijn op deze vloer haast niet zichtbaar.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Fossil Green is Gevlamd afgewerkt en heeft hierdoor een moderne / industriële uitstraling. De Fossil Green dankt zijn naam aan de prachtige witte fossielen die in de tegel te vinden zijn. De grijs en groentinten zorgen voor een unieke uitstraling. De fossielen zijn in grote getalen aanwezig, wat

Onderhoud en verwerking:

De Fossil Green kan op verschillende manieren behandeld worden. U heeft hierbij verschillende keuzes.

  • Mat en kleurloos
  • Mat en kleurverdiepend
  • Een lichte eiglans

De juiste keuze hierin hangt natuurlijk af van smaak, maar ook van de ruimte waar de tegels verwerkt gaan worden.

Vraag ons gerust om advies. Wij schrijven dan een onderhoudsadvies op maat voor u. Zo weet u zeker dat u de Fossil Green op de juiste manier onderhoudt. Zo kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

De Fossil Green dient verwerkt te worden in een flexibele en zuurarme natuursteen lijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 80x80x2 cm.
  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: