Top selectie

Franse Kalksteen vloer

Franse kalksteen staat al jaren bekend om zijn prachtige rustieke uitstraling en ongekende kwaliteit. Van den Heuvel & Van Duuren reist dan ook regelmatig af naar de Dordogne in Frankrijk. Hier liggen de meeste en mooiste Franse kalksteen groeves. In dit gebied zoeken we altijd naar de mooiste natuurstenen en afwerkingen.

In het assortiment van Van den Heuvel & Van Duuren vindt u verschillende soorten Franse kalksteen. Wanneer u dus op zoek bent naar een Franse kalksteen vloer, dan is een bezoek aan onze natuursteen showroom in Breda zeker de moeite waard.

Limeyrat Melange

De Limeyrat Melange is een vloer met verschillende kleurtinen, waardoor je een prachtige artistieke kleurenmix krijgt.

Bourgondische Dallen St. Germain

De St. Germain is een lichte Franse kalksteen met een chique karakter. Deze vloeren leveren direct een zeer luxe uitstraling.

Blue Valmy

Blue Valmy is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een stoere, landelijke kalksteen. De vloer is op basis van de meest grijze tinten uit de groeve.

Showroom

In onze showroom vindt u ruim 500m2 natuursteen vloeren. Deze vloeren zijn keurig gelegd in grote vloervlakken, zodat u precies kunt zien hoe het materiaal er straks bij u thuis uitziet. Dit maakt de zoektocht naar uw droomvloer een stuk gemakkelijker.

Naast onze 500m2 grote showroom bevindt zich onze showtuin. Ook hier vind u ruim 500m2 natuursteen terrassen en andere outdoor producten. Hier kunt u ook onze outdoor selectie Franse kalksteen zien. Deze Franse kalksteen tegels en andere materialen sluiten perfect aan op onze Franse kalksteen binnen vloeren.

Showtuin

Tijdens uw bezoek aan onze showroom en/of showtuin wordt u uiteraard deskundig geholpen door één van onze medewerkers. Zij helpen u graag in de zoektocht naar uw perfecte Franse kalksteen vloer en / of terras.

Top 3 beste verkochte Franse Kalksteen Vloeren bij Van den Heuvel & Van Duuren.

Franse Kalksteen “St. Germain Duras”

Deze Franse kalksteen kenmerkt zich door zijn prachtige lichte beige kleur en rustieke structuur. Doordat deze Franse kalksteen vloer maar licht verouderd wordt heeft deze vloer een vrij chique karakter. Maar doordat het oppervlak geborsteld is, blijft hij wel een absolute Bourgondische sfeer uitstralen.

Franse Bourgondische Dallen “Blue Valmy”

De Blue Valmy, ook wel “The Blues” genoemd door de Fransen. Herken je direct door zijn unieke grijstinten die zich prachtig mengen in de bruin beige kleuren van deze Franse kalksteen. Doordat deze tegels ook nog eens prachtig verouderd zijn straalt deze Bourgondische dallenvloer alles uit wat je van een Franse dallenvloer mag verwachten.

Limeyrat Melange

De Limeyrat Melange is een bijzondere Franse kalksteen vloer. Tijdens het vervaardigen van deze vloer wordt er namelijk gebruik gemaakt van verschillende kleuren (banken) uit de groeve. Hierdoor ontstaat er een prachtig rustiek kleurenpallet. Door de tegels ook nog eens op 3 verschillende manieren te verouderen krijgt deze vloer een prachtig doorleefd en uniek karakter.

Het leggen van een Franse kalksteen vloer

Franse kalksteen is een lastig materiaal om te verwerken. De tegels uit Frankrijk bevatten namelijk vaak maat en dikte verschillen. Een ervaren natuursteen verwerker weet hier absoluut mee om te gaan, maar het is dus wel van belang een vakman in te schakelen. Ook het gebruik van de juiste lijm en voegmaterialen is van cruciaal belang tijden het verwerken van een Franse kalksteen vloer.

Ons advies is daarom altijd gebruik te maken van de door ons geadviseerde materialen en de vloer te laten leggen door het Tegelzettersgilde. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring en weten alles van Franse kalksteen vloeren en het verwerken hiervan.

Het Onderhoud van een Franse Kalksteen Vloer

De juiste behandeling van een Franse kalksteen vloer hangt af van de afwerking en de plaats waar hij verwerkt wordt. Wanneer u een vloer koopt bij Van den Heuvel & Van Duuren voorzien wij u dan ook altijd van een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat uw nieuwe Franse kalksteen vloer straks vanaf dag 1 op de juiste manier behandeld en beschermt wordt.

DEZE KLANTEN KOZEN AL EERDER VOOR EEN FRANSE KALKSTEEN
VLOER BIJ VAN DEN HEUVEL & VAN DUUREN

Klantportfolio’s

Fam. van Klink

In de zoektocht naar een vloer met een uniek karakter, koos de familie Van Klink voor de Limeyrat Rustique Melange met een artistieke kleurenmix van beigen en bruintinten.

Fam. Kleinbekman

Toen de familie Kleinbekman in onze showroom in Breda deze Franse kalksteen tegenkwam, was de keuze voor de Blue Valmy als nieuwe vloer snel gemaakt.